atmosferik tayparı tartıştık kanımca konu başka yönlere giidyor
anketi kpatıyorum
Printable View
atmosferik tayparı tartıştık kanımca konu başka yönlere giidyor
anketi kpatıyorum
bak sen zahmet etme diye biz getirdik ist ye:D buyur alabilirsin araba satılıklarda:D:D
nasıl gidiyora gelince normalde iyi gidiyor ama eksiği cok...
ba ya ve bc ye gecildi gecen aksam denedik ba dada bc dede sadece cai var hdf de headers shortram filtre ve dandik bi egzos sistemi ve ortada susturucu var...
subap ayarı yapmamız lazım egsoz sistemini komple elden gecirmemiz lazım bide cai yapmamız lazım short ram kotu durumda ondan sonra arac gercek benliğini bulur dusuncesindeyim onun dısında bi sıkıntı yok:)
Baştan sona okudum zzaten nerelere gelmiş :) Bunuda beceremedik :)
Bu arada bence en iyi kime ayar yapılırrsa o yürür :icon_tup:
ben STP gelsin sanzimandan; kim isterse sıkarım cai hdr egzoz specimle, geçilirim ama normal olması gereken farktan az yerim, gelince bı 63 ara boru ve 63 son takicam kprolanana kadar görelim bakalim napiyoruz :) ansizinda çıkabilirim en üst gruba belli olmaz benim isim whehehee
ha birde enesle deniycez şoför kilosu esitleyip, en hızlı o olduğu için o specte..
kilo eşitlemeyi filan bıraksak bence..
O zaman pilotta eşitlemek gerekir.
O arabayı yürüten jokey belli, kilolu olması onun sorunu
aynı şekilde yavaş vites atıyorsa da onun sorunu
+ Çizmeci.Herşeyi eşitlemek lazım da tabiki olmaz uçuk fark olmadıktan sonra kiloya pek takılmayın derim.Oda insan farkı değil tesisat olur vs.
Ben neden hep burda atar gider olduğunu düşünür durumdayım bu kadar yazılıp çizileceğine yan yana gelemiyor mu araçlar akşam yollarda?
su durumda pilota gerek yok enesin pilotajı gayet iyi adam ztn pilot olmak icin yaratılmıs bildiğin jokey:D
onun dısında kilo esitleme isi cidden sacma bir arabanın surucusu zayıf diğeri kiloluysa zayıf olan adamın sucu değil ki bu kilolu olan arkadas rejim yapsın:)
bana gore sokmek serbest olmalı kilo esitleme yasak olmalı:D:D
Selçuk adil değil, ama adil olmak zorunda da değil onu diyorum.
O senin araban, şöförü sensin. Misal xxx çok iyi vites atıyor pilotajı iyi, hem de zayıf. Y sürücüsü ise ağır. X Y yi geçecek. Yapacak birşey yok. Onun problemi.
kasmayın bence zayıf olup vites atamayanlarda var
biz salakmıyız ahmet aradı headerlı araba ile denedik bende eneste 4-5 boy yeriz dedik ama kırmadık gittik denedik, bu işleri amma kastınız altı ustu araba yahu :)
ben hem 105 kg yım hem vıtes atamıyorm mesela
roll de herhangi bir kural yok
o adaha yüklüydü o daha boştu
yok adam kilolu yok adam vites atamıyor,sonuçda biri geçiyor biri geçiliyor
sürekli laflar dolaşıyor ben şöyle yapıcam sen şöyle yapıcan bu olmadı şu olmadı
kesin bir tarih sölensin yetiştiren arabasını yetiştirsin yetiştiremeyen geçildiğini kabul etsin.
araba sökmek bence korkaklık fazla kilolarını aldığın güçle kapatırsın.
madem ağır olanın sorunu ben zayiflarim arabamla :) geçilmeye gelmem bu böyle ;) elimden geleni ardıma koymiycam anlaşıldı :)