en hızlısı bizde arkadaşlar kendi kendinize gelin güve olmayın...(sarı rs ) :)))):heyoo:
Printable View
en hızlısı bizde arkadaşlar kendi kendinize gelin güve olmayın...(sarı rs ) :)))):heyoo:
efes atıyo oda ben gecen tekırdağ rakısı koydum 2 boy farkettı
Ben bişey istaplamaya çalışmıyorum evet belkide en yavası benimki , bazisina göre hız bazısına göre orjinallik ve temizlik bana görede temizlik orjinallik önemli olan . Bu güne kadar yaptığım hiç bi masraf güç almak için yapilmamiştır.Tekrar ediyorum 1 tl bile harcamadim bu güne kadar orjinal parçalari dışında , kısacası en yavaşı benim :)
arkadaşım sende darılma gücenme ama okanın eski rs 200hp civarı bir araçtı ulusal draglara katılmış sıkı giden bir araçtı şuan SS gibi egzos filtre gitmiodu onda ne olduğunuda her yerde yazdı derecelisi chip i şimdi bundan nie böyle birşey yapıp saklasın ayrıca 200hp e yakın bir rs stock gc8 i turşuda olsa cacıkta olsa feriştahta olsa ayırır gider gc8 218hp 4 çeker rs ten daha ağır bir araç bunun anlamayacak yanı yok olayları saptırmayın
en ıyısı bende pek atıp tutmam gecerım gecılırım dıye denerım olur bıter
kardeşim darılmam ben, benlik bişey yok orta da. ama böyle konuştuğuna göre o video izlememişsindir.
okan subaru forumuna üye oldu, (gc8de orjinel 218 hp değildi vardı bişeyler , forumumuz değiştiği için bulamıyorum o videoyu) subaru böyle geçilir tarzında yazılar yazdı, sonra ertesi gün emsallerinden yüksek bi fiyata subaru geçen clio rs diye ilan açtı. bu nedir şimdi? video da gc8' in gaza basmadığı bariz anlaşılıyodu ve bilinen iyi bi arabaydı, pek sağlıklı değildi. şimdi de habire geçiyo, yine aynı hareketler yani demek istediğim. bu o arabadan daha hızlı rsler illaki vardır ama bu iş reklam işi, şu kadar kişi ondan daha yüklü bi araba verken hala o daha hızlı diyorsa da başarılı bi reklamdır.
arabanın geçmişi kadar süreninde geçmişi önemli bence..
neyse konu rs-subaru veya başka bi konu değil. konu dağılmasın ama ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır, ss' in bu kadar tepki almasının sebebi okanın daha önceden yaptıklarıdır.
Oyumu da Kadir Abiye verdim, merakla izliyoruz :)
arkadaşım sen çok film izlemişsin eski rs in nasıl satıldığını bile bilmiyorsun
subarucunun o gün sırf okanla basmak için istanbuldan geldiğini biliyormusun ?
onun içini gaza basmadı dragta adam fırladı geldi geçti gitti rs roll de de geçiyordu zaten
böyle kafanızdan masallar yazmayın sonra herkese böyle ters bakmaya başlıyorsunuz
okanda öyle foruma video koyup şöyle koydum böyle soktum dicek bi insan değildir sanmıyorum öyle bir cümle kuracağını
tayyarcılar burda denedikleride burda hepsimi basmadı denedikleri rs lerdemi basmadı böyle şeylerle yanlış düşünceler kurmayın kafanızda
tamam kardeşim, haklısınız.
okanda öyle foruma video koyup şöyle koydum böyle soktum dicek bi insan değildir sanmıyorum öyle bir cümle kuracağını
ama bu cümleyi sende inandıysan rs m3 de geçer:)
hadi iyi akşamlar
okanı sevelim, okanı koruyalım diye bi derken mi kurulmuş ne olmuş :)
eski rscilerden kim kaldı bro:) ozledm arabayı sımdıden....
ya ne gereksiz konusuosun kardesim sen oturdugun yerden? ne bılıyosun nasıl yapılıyor ne kdr zamanalıyor rodaj nedır? videodan araba yarıstırın sız mesgul etmeyın burayı...
neden peki açıkla bıraz ya ..?
Arkadaşlar bu konuyu açan arkadaş belliki eğlencesine açmış..Tadı kaçmasın ..kimin neyle uğraştığını arabasında ne olduğunu bilmiyosunuz boş yorumlar oluyo..video yok vs.lafları ..
burda çok oy almaylada kimsenin arabası yürümez, baturalp Rs nasıl gidiyo şuanda hangimiz biliyoruz ? bizim bir rs daha var çok tatlı tune edildi kim biliyor nasıl gittiğini ? o yüzden şu Rs yüklense hepsini geçer bu iyidir bunlar boşş.. Kim emek ve para harcarsa onunki gidecektir.....
Klavyede yazılanlar ters türs gelebilir takılmayın onlara..
Okan'la sizin görüştüğünüz kadar bizde msnden yazışırız..Arabası sağlıklıdır bizde ona maşallah deriz konuşuruz destekleriz ama okanın arkadaşları destek çıkacam derken kantarın topuzunu kaçırıpta daha rodaj aşamasında olan bir arabaya speclerini vs.bilip bilmeden videosunu görmedik nasıl oluyoda birinci oluyo vs yazarsa tabiki tadı kaçar
yavas gelsin :)
UR LAL SS BM YLT hepsini gördüm çok şükür :) hepsininde yürürünü gördüm
ur nin dısındakilerlede çok yakınımdır istediğine sorabilirsin :)
listde olmayan görüp sahipleriyle çok yakın olduğum rs lerde var :)
valla yürürünü görmedim ondan diyorum nasıl gittiğini bilmedikleri arabaya nasıl kim niye oy veriyor ne kadar mantıklı bilemedim yani ?
hersey reklam demişti bi arkadas aynen öyle su anlık reklamla giden bi araç o
dediklerinizi yaparsanız elbet çok iyi yürüyen bi rs olur taktirde ederim ama araç ortada yok daha anlatabildim mi ;)
kemo sakın gergınlığe gerek yok emınım gıder yapan yok bıze kımaya celallenmeye gerek yok ben anlayamadığım ıcın soru sordum cvp beklıyorum doğru dusnuyorum dımı?
şehire göre mesaj filtreleme özelliği talep ediyorum forum yöneticilerinden.
yancılık yapmayın lütfen
Ben oyumu SS e verdim :D
konuyu tam okumadım ama beni birşey rahatsız etti kadir abinin araba rs de limit zorlanan bir araba öyle huraa paldır küldür araba deneyemez zaman lazım para lazım test etmek lazım öyle filtre egzoz çip takıp en hızlı benim dien adamlarla muhattap olmaz:D araba nerde video nerde şehir efsanesi oldu tarzı iğlenemeler yanlış bence ortada emek var kimse yancılık yapmasın denmiş doğrudur şuan bitince en hızlı olacak rs kadir abininkidir sonra js rs izzetin eski aracı egzantrikli olduğu için hee kavganızı edicekseniz çip filtre egzoz kısalı rs lere edin diğerlerine laf atmak etik değil:) LAL i geçen olmadı dedim bizim kısmetimize idi daha geçen olmadı fakat js rs ile kadir abinin rs geçer haddimizi bilmek lazım:D biz LAL i geçeriz diye düşünen diğerleri ilede denemek lazım bende merak ediyorum...saygılar...
Utkucum ne sen ne de ben bu işi hırs için yapmadık yapmayacağız :) Senle benim bin tane videomuz ve videoluk rollerimiz oldu hiçbirinden kimsenin haberi olmadı hala da birçoğundan yok. O yüzden salla seni beni. Biz birbirimizi iyi biliyoruz :)
Sen ne diyorsun bu yancı medyaya :) İçlerinde sevdiğim küçük kardeşlerim var ama parazitlik yapan sıpalar da var :)