http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28722194/detay
TR de bir numara hali hazırda bence bu alet diyorum.
Sanzımanı , headerı , ekzantirigi , yazılımı ile eksiksiz bir RS ..
182 likten hafif olmasıda diger bir artısı ..
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28722194/detay
TR de bir numara hali hazırda bence bu alet diyorum.
Sanzımanı , headerı , ekzantirigi , yazılımı ile eksiksiz bir RS ..
182 likten hafif olmasıda diger bir artısı ..
bizde egzantriklerimizi alıyoruz en kısa zamanda ek olarak birkaç değişiklik daha yapılacak :) Araç sarı rs gören olmuştur fotolarını ve konusunu..
ss efes extra spec. :D
Olaylara bak oylama neye göre yapılmış oda belli değil
Bunların tam detaylı söylenebilmesi için Turnuva gibi bir durum oluşması lazım
Tek tek denemek lazım araçlar günden güne değişken araçlardır ...
Şu an benim düşüncem oynanmamış egzantiriksiz en hızlı RS YLT 182 RS dir
Utkuların kafa Ataşehire kilit :D
Bu tarafa gelemiyorlar
Bu tarafa gelse ben ona 3 RS ayarlarım kendimle 4 RS ...
Demek istediğim ayrı ayrı günlerde değilde o gün içinde 4 er rolling yapmak her araçla Gerekicektir ...
3 hafta önce 6 boy attığım RS geçen hafta Kafa kafaya geliyor benim RS le...
O sebeplen burdaki Oylamalar gerçeği hiç yansıtmıyor ...
Kadir abi, az çok tanıyor biliyoruz seni. Aracın yürümediyse dememi yanlış anlama bitmedi diye yazdım onu. Yoksa diğer teferruatlar benide kimseyide ilgilendirmez. Ben videosunu görmedim, muhabbetide olmadı.
Maşallah RS patlaması var ankarada özellikle adım başı denk geliyor :D
Anladım Ali sağolasın ..Oylama muhabbeti saçma olmuş deniliyoda zaten uzaktan uzağa olmaz baştanda dedik ,istanbulun rs'leri denilseydi bende izo'nun rs i bildiğim için onu seçerdim :)
Az oy atılmış şu arabaya demeninde manası yok oy atanlar kimin plakasını biliyoki ? Specleri yazılmış olsa bu seferde otu boku fazla yazılana körü körüne oy atılırdı :icon_tup:
bence benim rs'de bu listede bayağı canlar yakar ;) 35 cvk 39 ;) utku kardeşim sen analdın benim rs'i :D
Baturalp'in RS (BS RS ankara kategori 5 1.si)...
Bizzat denedik otobanda, Daha önce İZO'nun RS ile denemiştim, İZO'nun RS'e 4-5boy fark atarken Baturalp'in RS ile 4 denemenin 3 tanesinde saygı ile eğildim Clio'nun patlayan egsozunu izlerken...
İZO'nun aracından en az 6 boy hızlı RS'in, izo'nun arabası kadar oy alamaması da enteresandır :)
chiefkadir bir başka vtec ile wideo çekti ama o gece kemere tatile gitti...
Nete girdiğinde ekler zaten..
Baturalp'in 58kg olması we arabada sadece 1 adet koltuk olması da etkiliyor tabi RS'in gidişini İZO'nun RS'e göre :)
Toplam 8.1kg lik vti arka koltuk hafifletmesi war :)
Arka koltukları sökmüştüm, Ağırlığına bakında büyük hayal kırıklığına uğradım ama "2KİŞİLİK SPOR ARABA" sahibi oldum diye kendimi awutup takmadım :)
Maaşallah guzel gıdıyo aracın.
bıde ızo ıle olan denemelerden bundan baska yukledıgın vıdeo varmı ben bulamadımda.
4-5 boy fark var demıssın bu vıdeoda kafa kafaya sankı.
http://www.youtube.com/watch?v=sOCcHqQGxRk
Seni ne zaman yollarda görüyoruz arkadaşım, çıkamadınmı askerlik bunalımından :D
hoşgeldin arkadaşım burdan yazmak nasıp oldu:)
sendeki link araayı aldıktan sonraki ilk denememdi we o wideoda izo arabayı baskıdan kaçırıodu dedi, bir hafta sonra sonraki röwanş denemesi bu; röwanşa ben de bakım yaptım arabaya...
esas wideoya ulaşamadım ama facebook linkinden bir wideo buldum, fark baya belli oluyor.
Bu arada geçen arab audi S4, clio arkada kalan :)
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=436891737278
walla izo'ya sormak lazım onu da :)
ilk denemede ben hayatımda ilk kez gazladım vtec ile, kafa kafaya gittik, izo'nun debriyaj kaçırıyormuş sanırım araba gitmiyor dedi, ertesi hafta düzelmiş,chiefkadire söylemiş tekrar denedik bu kez baya fark oluştu...
Konuyu vtec - rs yapıp pert etmeyelim ama :)
Dediğim gibi BS RS (Baturalp RS) Ankarada Turbo bmw, turbo şahin we TH700ü geçerek kategorisinde 1. oldu. ROLLING de nasıl diye merak ettik denedik.
Oyumu her ne kadar kadir abinin Clio'ya werdiysem de ITB takılamadı henüz malumum, "bana göre" en hızlısı BS RS...
ulen amerıkadan yazdırdınız bana:D
BS ile JS 182 kafakafaya değilmiydi zaten denemeleride vardı burada
BS vteci geçiyoda JS niye okadar boyboy geride kaldı acaba ?
zamanında kadrandan aracın kötü olduğunu söyleyince bir sorun var deyince milleti kötülüyordunuz :)
Alın en basit örneği başka lafa gerek yok çok bilmişlik yapmamak gerekmiş demekki
İZO cum amerikada hawalar nasıl :)
Olay arka koltuk değil, zira tamı tamına 8.1kg geliyor, o kadar kiloyla o kadar fark oluyorsa maşallah demek lazım :) Spor koltuk ilk denemede de wardı onu sayma :)
Olay şu, seninle denediğimde araba ne ise bu cuma da araba aynıydı, BS RS geçti beni, demek ki baturalp'in araba çok daha hızlı bir arabaymış, ona dikkat çekmek maksat :)
Yoksa zaten satmışsın RS'i kurtulmuşsun boşweeeer :)