306 GTi ve Bravo HGT birbirine yakın iki araç.
Performans karşılaştırması yapabiliriz...
Sizce hangisi hangi yöneriyle ağır basıyor![]()
306 GTi ve Bravo HGT birbirine yakın iki araç.
Performans karşılaştırması yapabiliriz...
Sizce hangisi hangi yöneriyle ağır basıyor![]()
nasıl birbirine iki yakın araç? gti her yönüyle üstün![]()
yol tutuş, motor, görsellik
![]()
kardeş ikiside hothatch die öyle yazdım aynı sınıfın araçları sonuçta çocukça yorumlara gerek yok![]()
bravo'nun sesi ve fiyatı dışında üstün bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. tip olarak da yakınlar. ayın tek günleri bravo çift günleri 306 daha güzel.
Bakımlı olan değil 306gti alır. Aynı şartları konuşuyorsak.
Tabi bu araçlar dragmı yapıo, rollmu yapıo bilmioruz o başka. Ancak gti ın hem hp hem vites avantajı var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kilolar ne civarda
306gti 1250 di galiba
HGT ise 1200
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Niye kıyas götürmesin? İkisi de 2.0 ikisi de spor hothatch. İkisi de hemen hemen aynı dönemin arabaları. Kaldı ki HGT de performans olarak oldukça ciddi yürürü olan bir makinadır. Zamanında arkadaşın 306 sı ile çok denemiştik HGT leri. Kalkışta öne çıksa da 3. viteste 306 yakalayıp geçiyordu. 306 nın vşanzuman avantajı bariz öne çıkıyordu. Ama HGT 'den hiçbir zaman kopamıyordu. Sürekli ensesindeydi. Bu bahsettiğim araçlarda da sadece filtre ve egzoz vardı bu arada.
Bence de derhal bu topik silinsinBir daha da böyle bir kıyas yapılmasın
Yapanın da tez kafası vurulsun
![]()
Arkadaşlarım kardeşlerim eğer kıyas kabul etmiyorsanız bunun nedenlerini de belirtseniz neden bukadar kesin ve kat-i olduğunuzu biz de bilsek anlasak![]()
Yalnız şaka bir yana adam kıyasladı ve banlandı var bu işte bir hikmet ben vazgeçiyorum ben de kıyas kabul etmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)