|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw polo classıc
|
2004-05 bora ve yine aynı modelde 156 ? 1.6 motorları.bora tabiki 156 ya göre üst segment bi araç kasa olarak. ama alınabilirmi ? boranın pasific modelleri çok boş ama 156 nın çoğu modeli baya baya dolu. yol tutuşu olsun yakıt olsun konfor olsun arasındaki farklar ? sizce 156 bora yerine tercih edilirmi ?
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AlfaRomeo 156
|
Bora 156 ya göre üst segment mi??? bence segmentleri araştırın.. 156 boraya göre her yönden üstün bir otomobildir.İki arabayıda kullandım.Yol tutuş,performans olarak 156,görünüşidonanım ve konfor olarak 156.Yakıt tüketimi derseniz boraya göre yine 156 çünkü boranın 8V olan motoru hiç başarılı değil.
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
156 dediğin araba passat sınıfında bi araç,,,,yinede belki işcilik konusunda bora bi adım önde olabilir,,,bunun dışında 2. el piyasısı olarak düşünüldüğünde daha üstündür,,,,bu 2 durum dışında önde olcağı bi disiplin olcağını sanmam ...............
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Boranın 2.el dışında bi artısı yok
bide marka bazında |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Bora genel olarak c segmentinde gösteriliyor
D segmentini 2 ye bölen taraflarca d alt segmentinde gösteriliyor Alfa segment başta olmak üzere bir çok konuda daha üstün durumda Tercih edilebilecek bir araç |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
04-05 Pasific Bora'lar 1.6 16V Manuel vitesleri,2.elde piyasası olan bir araç aldığın fiyata da hatta belki daha yükseğede satabilirsin VW'i..
156'nın tasarımı,içi v.s güzel fakat Bora'ya göre satarken biraz daha beklersin gibi..Bence kullanım kriterlerine bakın aracı daha orta yaşlı birisi kullanacaksa Bora,daha genç birisi kullanacaksa 156 derim..
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: gti
|
bora mı üst segment :S 156 nın yanında boranın lafı olmaz
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bence siz iki aracıda test edin ne demek istedimizi anlıcaksınız
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC Sİ / AUDİ A3
|
156 binerken mutlu satarken mutsuz edebilir.bora binerken mutsuz satarken mutlu edebilir.ama kısmet işi bunlar.
yüreginin sesini dinle
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Gücünüz daha sonra yetecekse VR5 Bora tavsiye ederim
Onun dışında 156 gözüme daha hoş görünür. Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
denildiği üzere 2.el dışında bora nın pek bir artısı yok bence..Heleki bahsettiğiniz model 156nın son kasası kesnlkle tercihim olurdu
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ben olsam borayı tercih ederdim.
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
156 çok şekil bir araç.Kendine has yıllardır bir çizgisi var.
Ama sorunsuzluk ve işçilik bakımından daha geride. 1.6 16v Bora pasific tercih ederdim. Çok rahat ve düzgün yol tutuşuna sahip bir araç. Araç ağırlığına oranlada motor performansı yeterli seviyede. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
![]() Bende bora tercih ederdim.alt sınıf bir ALFA'ya göre![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
156 çok sorunlu araç diye adları çıktı hiç kullanmadım ne kadar doğru bilmiyorum . Ama görünüş bakımından şekil bakımından Bora dan en az 2 gömlek üstün benim tercihim 156 olurdu
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: VW Bora
|
bora kullanıyorum alfa kullanmadım bilmiyorum,görüntü olarak alfa daha iyi o kesin sağlamlık konusunda kendi, aracımdan örnek verisesk 2 yıldır yağ ve filitre ALLAH'a şükür daha tık yok
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Bora hakkındaki yorumum konforlu ve bir okadarda yol tutuşu iyi düzeyde. Bunu biri daha iyi daha kötü şeklinde algılamıyalım. Bora oldukça optimal bir araç. Bu tarz bir araba için oldukça çok çok iyi seviyelerde yol tutuşu gibi bir çok güvenliliği barındırıyor bence. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:14 ::::

05412424032

156'nın tasarımı,içi v.s güzel fakat Bora'ya göre satarken biraz daha beklersin gibi..Bence kullanım kriterlerine bakın aracı daha orta yaşlı birisi kullanacaksa Bora,daha genç birisi kullanacaksa 156 derim..

Onun dışında 156 gözüme daha hoş görünür. Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Bende bora tercih ederdim.alt sınıf bir ALFA'ya göre