teşekkürler saol :icon_tup:
senin üstün bilgilerinide diğer mesajlarında gördüm bende seni tebrik ediyorum ;)
Printable View
Donanım olarak A4, 5 kasanın gerisinde diyorsun yani öyle mi? :D
O kadar kişi onca şey yazdı bi tek bunamı takıldın? Kimse bilmiyor zaten. En iyi bilen sensin helal sana:bravo:
vw ciler taşak mı geçio bana mı öle gelio
şu alfanın parçası pahalı diyenlere hastayım ya :)diyenler hayatında kaç kere alfa parçası sormuş yada peşinde koşmuş merak ediyorum :) alfada 2 kere motor yaptırdım 'sadece örnek ' hondada 1 kere yaptırma parasına :D
@olcay_bora
Yazdıklarına dikkat et siteye üye bayanlar var.
a4 = e60 vay be ben cok gerıde kalmısım:)
Adam ?nanm?s beyler , suanda sems?ye ac?lm?o fazla yuklenmey?n. Dag?l?n
civic ikisinide ezer:):)
7 kasa c sınıfımıydı öyle hatırlıyorum:)
A+;) en büyük rakibi fiat 500.
mantık mı ? zevk mi? önce buna karar vermelisin ;)
aaa ata abi sen nasıl bi alfacısın aslında bizim 156 lar moskoviç tarzı araçlarla kıyaslanıyor lütfen ama bi sor bakalım şu a4 kullananlara acaba kaç tane deri koltuklu üretilmiş acaba yoksa alfanın sahibinin deri fabrikası vardıda iş yapmıyordu alfaya bedavadanmı koyuyordu yada prestijinden dolayımı ? :D
Ne passatı ne toledosu kaçınız alfa 156 nın koltuğuna oturdunuzda bi tur attınız böyle konuşuyorsunuz ?
bende vagları sevsem bile biraz araştırmak lazım. Sen kendin aynı sınıf değil desen bile resmi olarak aynı segment otomobiller. 156 ' da 159 da passat-bmw3-accord-laguna-volvo s40 yani d segment araç olması lazım.. kısaca bora dan üstün. tercih sana kalmış kullanım-motor-2. el seçeneğine göre seçimini yaparsın. ben 156 yı seçerdim http://wikicars.org/en/Alfa_Romeo_156
D Segmenti
Alfa Romeo 159
Audi A4
BMW 3 Series
Citroen C5
Fiat Croma
Ford Mondeo
Honda Accord
Jaguar X-Type
Mazda 6
Mercedes C Class
Opel Vectra
Peugeot 407
Renault Laguna
Saab 9-3
Toyota Avensis
Volvo S40
VW Passat
laflarına dikkat et o taş.klar alnına çarpmasın.
bora kaka tü ee almayın :D:D
alfa iyidir hoştur :D
şaka bir yana önceki mesajlarda aklı selim bir kaç arkadaşın belirttiği üzere hangi amaca yönelik aldığınız çok önemli
1,6t.spark var pek aram olmasada alfayla ama uygunsa neden almayım en olmadı lpg takar iğrenç deri döşemesini değiştiririm mesele hallolur
he mekanik elektronik sorunu var mı eski nesillerdeki gibi alfa 156da bilmem etmem
sahibi olmadım hiç
bir bora sahibi olarak daha objektif bir yorum bulamazsınız sanırım :)
yok yok sakın yanlış anlamayın , marka takıntım sıfırın altında o konuda hemfikiriz zaten :)
ben o yorumu derinin kalitesiyle ilgili yapmıyorum
renk tonkları opel vectradaki gibi cart sarı tonlar gibi
cart sarı cart kırmızı o şekilde yani
yoksa bende borayı alcantraya çevirmek için fiyat araştırıyorum astarı yüzünü geçiyor birde.
ince dokunuşlar , güzel detaylar var araçta tabiki muhakkak
benim demek istediğim o değildi
ek not olarak elli kişi geri çevirip duruyor benide deriyle rahat edemezsin v.s diye ama çözemedim çelişkiyi
Şimdi burakcım bu konuyu pertmi edeyim
alfa derisine pırtmı diyon :D bordo garip bi bordoda
öteki sarı iyi yaHu. Borada güzel totalde bora, fantezide alfa
yahu bir araba buldum şayinin üstüne bir iki koysam alcam
dış güzel siyah
tipik far stop leş gibi (borayıda eşekten ata çevirdim ona her türlü alışırım)
km100k larda
fiyatta fena değil
içeri bir baktım
bekaret kırmızısı deri döşeme
yok böyle bir renk yahu :S
bune arkadaş cahilliğimze bi soru sorduk araştırıp baksam burda ne işim var.adam gibi cvp veren herkeze tşk ederim bi kaç insan çıkmış sağolsun. segmet araç almak için kıyasmı ben onu sadece arabanın boyutuna genişliğine yol tutuşunu baz alarak yazmak istemiştim ama yanlış anlaşılmış sorun bende. bora daha daha bi oturaklı duruyo alfaya göre bence hiç yanyana görmedim boyutları ne alemdedir ama öyle düşündüm. ben 19 yaşındayım arabayı babam alacak ama süren kişi ben olacağım ama içinin dar olmasını istemem şuan polo classic kullanıyoruz ve buna nazoran aldığımda rahatlık olsun,yol tutuşu olsun farkı hissetmek isterim. vw kullanıcısı olarak borayı üstün gördüm ama 156 da kafamı çok çeldi.bundan öncede konu açmıştım toledomu-lagunamı diye işler değişti bu araçlara döndük. olay bukadar bukadar tartışmaya ne gerek var. konu kilit
boranın arka koltuklar harbiden dar abicim
ama alfayı bilemem almadım hiç
herkes sapıtmadan benim arabam bu dese sorun olmazdı zihin karmaşanda
ben motor için hiç yorum yapmadım çünkü bende gıdıklı tdi var çok saçma olur yorum yapmam :)
hatta ben bu konuya hiç bir şey yazmayacaktım konu sahiplerinden başka herkesi ilgilendiriyor çünkü :)
Hatta biraz daha ileri gideyim mi Doruk? 3 serisi Passat'tan iyidir :)
Cok buyuttun abi Passat'i, normal bir araba i$te, sanki S Serisi'nden bahseder gibi yaziyorsun.. :D
156 enistemde var 1-2 gundur kullaniyorum 1.6'sini, guzel zevkli alet, LPG de var 20 kurus falan yakiyor heralde 7500km'de bir bakim yapiliyor sorunu yok masallah
konfor olarak bence fazlasiyla konforlu, direksiyonu vitesleri vs. zevkli.. tavsiye edebilirim
bora takozda , 3 te takoz yahu model yıllarına göre
ama yinede abdurrahman çelebidir
segment muhabbeti olay olmuş zaten. orda yazanlara bakarsak alakasız araçlar aynı ölçüde. tşk ederim.
hahahah :D bizde bej kuma$ do$eme var ben ck memnunum koltuklarin tasarimi falan tam spor araba gibi :) (abartayim biraz)
yol tutus olarak da zorlayinca arkadan birakiyor, dolayisiyla sorun olmuyor, ayagini gazdan cekmezsen virajlarda kararli gidiyor, guven verici
sen kasma alfa alfadır
vw vw dir
segmentler aynı
passatla 156 aynı segmentte olsa
159 ile kim aynı segmentte?
herkes kendine göre segment oluşturuyor
0-100 1,6ts harbiden aile araçlarına göre süperdir referanstır
alırsın
şahin parasına satarsın o bir gerçek
ama alacam binecem diyorsan al gerçekten italyan çizgileri tamamaen hakim araçta
ince bir stili var
bora gitmez 1,6 8v ile alfa kadar ama en az onun kadar yakar oda aklında olsun
marka fanatizmine dönüştü konu
beni bora sahibi biri olarak görmemeni rica ediyoruö çünkü dizel+ sahibiyim yardımcı olabilirsem sevinirim
benimde kovaladağım bir kaç alfa var ilan dışı bu arada , kısmet :)