segment muhabbeti olay olmuş zaten. orda yazanlara bakarsak alakasız araçlar aynı ölçüde. tşk ederim.
Printable View
segment muhabbeti olay olmuş zaten. orda yazanlara bakarsak alakasız araçlar aynı ölçüde. tşk ederim.
hahahah :D bizde bej kuma$ do$eme var ben ck memnunum koltuklarin tasarimi falan tam spor araba gibi :) (abartayim biraz)
yol tutus olarak da zorlayinca arkadan birakiyor, dolayisiyla sorun olmuyor, ayagini gazdan cekmezsen virajlarda kararli gidiyor, guven verici
sen kasma alfa alfadır
vw vw dir
segmentler aynı
passatla 156 aynı segmentte olsa
159 ile kim aynı segmentte?
herkes kendine göre segment oluşturuyor
0-100 1,6ts harbiden aile araçlarına göre süperdir referanstır
alırsın
şahin parasına satarsın o bir gerçek
ama alacam binecem diyorsan al gerçekten italyan çizgileri tamamaen hakim araçta
ince bir stili var
bora gitmez 1,6 8v ile alfa kadar ama en az onun kadar yakar oda aklında olsun
marka fanatizmine dönüştü konu
beni bora sahibi biri olarak görmemeni rica ediyoruö çünkü dizel+ sahibiyim yardımcı olabilirsem sevinirim
benimde kovaladağım bir kaç alfa var ilan dışı bu arada , kısmet :)
Adam hergün sanayide Ata156 ile beraber ikisininde 2. adresi Özel bir alfa servisi. Senin alfa ile haşır neşir olmanı bilmeme gerek yok yani. Neredeyse işe alıcaklar adamları. He bide alfistiturkey'in sleeper üyelerinden biriyim. Bir ara Alfa Gt almaya niyetlenmiştim. O zamandan beri takip ederim. Sanırım banlanmıştın hatta o forumdan? Hatta yine aynı sitede Volant taşlatma konusunda fikir vermiştim sendin zannedersem o kişi. Neyse tartışma çıkmasın yeni bi tane daha asıl demek istediğimi ilk cümlelerde anlatabilmişimdir umarım..
kimin ne anlatmak nası anlatmak istediği msjlarda belli oluyo zaten :)
pasific içindeki o boşluğu görünce sonra bide156 ya bakınca insan soğuyor.ama bora bence hala daha oturaklı gözümde. yol tutuşu ve konfor.rahatlık şuan tek önemsediğim şey. daha büyük bişeyde bakmak isterdim ama o modelde fiyat ve motor olarak en uygunu bunlar gibi.1.6 dan fazlası kasar öğrenciyim zaten. lagunada merağım vardı 100k üstü hepsi 2000-02 modeller. toledolara baktım güzel ama ne biliyim.ön yargılıyım heralde. bora comfortlne donanımlı full bi 03-04 boraya razıyım. ama zor ya. alfaya güvenmek istiyorum açıkçası :)
edit......
benim 156 2.0 aracım vardı çooook memnundum tune etmek için bulmadığım parçası kalmadı gerçi biraz kastırdı ama buldum.İster n/a ister turbo aracın standart yedek parçası sıfırıda 2.elide dolu kolayca buluyorsun yedek parça ucuz.Konfor tartışılmaz derecede güzel.Yol tutuşu fena değil ben bitek frenlerde uyuzdum.Şimdi sattım 159 bakıyoruz.Gene alfa alıcaz bizi çok memnun bıraktı. 1.6 sı yerine şahsen 2.0 ına bak 1.6 ya göre cok az daha fazla yakıyor.Varyatör genel bi problemi 2.0lardada yağ pompası sibobu takılı kalabiliyor.Ama fx racingten aldık en az 4 tane kendia racımd ahil arkadaşlarımınkinede taktık daha hiç problem ckmadı ki benim arabamda pistonda taktık yüksek sıkıştırmalı pistonda vardı.
Vw dersen dükkanımızda devamlı ya turbosu büyüyen ya bişi için gelmiş olarak var.Aracın sııfır parçaları alfaya göre pahalı ama 2.el parça alfaya göre daha ucuz ve alfanın yedek parçasına göre en az 5 katı fazla.1.8t sınıfını alırsan yüklemeye çok acık ama ban sorarsan konfor biraz kötü ve yol tutuşu sert 1.6 motorları bana göre cok seri değil nedense hiç ısınamadım eğer bulursan bence 1.9 tdi motorunu al bi abimizde var cooook memnunlar hem az yakıyor hemde cok seri diye tek kusuru cok kurum tutuyor carbon clean gerekiyor hep 40 50 000 km arası
Hakikaten çok cahilce yazıyorsun, Seat Toledo yani kısacası senin araban D segmentidir. Passat ve 156 ile aynı sınıfta. Bora ile aynı sınıfta değil !
http://www.wilkens-verlag.de/studie/...gments2005.pdf
bende özel bi servisde çalışıyorum? tanıyomusun benide yorum yapıosun?:) ciddi söylememiş diyip geçebilirsn dimi bilgili çocuk
alfistideki hesabı 9kişi kullanıyordu?sadece bnm girdiğim 3farklı hesap vardı ztn? banlanan nickle nenelere küfür eden bendim ama:D
sende sanırım can talaylı sın zamanında forumay da takılmaya çalışan? :) yoksa forumaydaki hesabıdamı 3-5 kişi kullanıyordu:)
Hayır aslanım Can talaylı değilim Ali Can TOPAK benim adım. Hiçbir forumdanda takılmaya çalışıyor izlenimi bıraktığımı sanmıyorum. Özel serviste çalışıpta senin gibi mantıksız sorular soran birinide tanımadım... Kişisel sorun haline dönüştürdüysen öyle birşey varsa Cuma günü istanbuldayım seve seve görüşürüm. Oturur konuşuruz. Oturup konuşma hakkında sağlam referans olabilecek arkadaşlar var forumdada kendileride bilirler benim Can talaylı olmadığımı. Onlardan ricam bi zahmet bilgilendirsinler arkadaşı.
Bu soruyu sorarakmı özel serviste çalışıyorsun:beuj::icon_wack
Birde Su soğutmalı motorun şişme olayı var tabi:heyoo:
http://www.techturkey.com/forum/genel_teknik/41070-conta_yakmak.html birde şu var aleni olarak bir serviste çalışmadığını kendin yazmışsın:heyoo::hahaha:
Sizin servise gelen otomobillerin vay haline:hahaha::heyoo:
Çoluk çocuk muhabbetlerine giriceğine git kumda oyna sen. Selametle. (Nokta)
:hehe: :hehe:
daha bende servisde çalışıyorum dememin ciddiyetini anlamıcak kadar neyi imaa ettiğimi anlamıcak kadar zeka yok neyin tartışmasını yapıyorsam?
kişisel sorun değil zeka sorunu haline dönüştürdüm.Bende seve seve görüşürüm özel mesaj attım burda artisliğe gerek yok.kumda oynatırım ben seni..
Arayinca soyledigim yere gelemiyorsan gelemem oraya kadar diyip.oncesindede ozel mesajla gel surda goruselim muhabbeti yapma.
Wooooooowwwww:eek:
Yokmu müdahale edicek.
Büyütmesek iyi olur alt tafı bi konu....
:)
10krktr
CRUEL iletir;
mesaja yazdığım cvp küfürlü yazdığımdan silinmiş.düzgün yazaym:)
istanbulun bi ucu bahsettiğin yer 20km ilersi sınırı ztn güzel kardeşm ben nasıl geleym oraya? sen görüşelim dedin erkeklik yaptın erkekliğini sürdürüp gelseydn şehiriçi biyere? havalimanında ne işim var? istersen gayrettepe şube önünde görüşelm aynı şey:) sitede oturuyosun taxiye vercek paran yokmu atla gel araban olması şart değil ya? bahane üret sen anca klavye delikanlısı..