şuan suzuki 600 gsxr kullanıyorum gerçi çok acemiyim daha ama çok memnunum.Akrapoviç egzoz,powercommander,k&n hava filtrei ve yağ filtresi uyguladık.Çook keyifli motorcu arkadşalarda suzukiyi çok beğeniyorlar bence sıkı düşün derim.
Printable View
şuan suzuki 600 gsxr kullanıyorum gerçi çok acemiyim daha ama çok memnunum.Akrapoviç egzoz,powercommander,k&n hava filtrei ve yağ filtresi uyguladık.Çook keyifli motorcu arkadşalarda suzukiyi çok beğeniyorlar bence sıkı düşün derim.
kafama goregıdıp motor almaktan yana deılım oncelık es dosttakı olması tabı bıldık motoru almak en ıyısı.
burdan da sunu ogrenmıs oluyoruz. 13 14 lıraya ıyıbı gsxr 600 bulamıycaz.
paraya kıy iyi bişey al kanka aldınmı bineceksin nede olsa cesetlerle uğraşmaya gerenk yok :)
yaw kanka işin acemısıyız bıanda ıyı para verıp piç etmek ıstemem :D
warmı acaba bı lınk veya foto nasıl gorebılırız:soru:
mesela sumotorun kmsının yuksek olması dısındanasılbısıkıntısı olabılırıkı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29066843/detay
15bin gibi bütçen varsa en uygun motor hem gidişi hem görüntüsü hemde modeliyle 600rr bence... R6 biraz sakat makina nerde nası tepkiler vereceğini kestirmek güç...
1000cc hakkında bahsedeceğim tek şey en az 2 sezon 600 binmeden almaman.. Bu aman dusuk cc den basla tecrube kazan tribi deil kesinlikle, zevk alamazsın iyice 600ü bitir 2 sene sonra1000le asfalt kazı.. Hayırlısı olsun
Aynen motor yeşil.
H.sonları genelde oralarda oluyorum, mototaş, mototal, vs. 2. el bölümüne bakarım senin aradığın kriterlerde birşey varsa yazarım.
Dükkandan bile alırken çok dikkatli olunmalı ismini vermiyim bir dükkandan 08 model motor alırken her türlü garantisini verdiler alınan paraya takasa bile alırız dediler kaporası verildikten sorna motor bloğunda kaynak çıktı, onlarda tanıdık vs. diye motoru alıp sahibine inanıp incelemeden showrooma koyabiliyorlar.
sızce bu nasıl pekı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-boyasiz/detay
daha yeni motorcusun
1000 ligin gazını cekemiceksin
ayrıca fren mesefaesini ayarlayabilmen için önce yavaş olan 600lüklerle başlaman lazım
cünkü kısa mesafelerde cok hızlanıosun ama fren aynı tepkiyi vermiyor ve kaza riskin oluyor ama önce 600 lük ile iicene piş
ben olsam ilk motorum ögrenme zamanım 13 14 param varsa gider 600 F alırım
ama yin söliyeyim
hiç bir
honda - yamaha - kawasaki
suzuki gibi olmaz
suzuki lerin gaz tepkisi farklıdır yanlamaya daha müsaittir
viraj yapmayı seven ler Yamaha dan vazgecemezler
teker yapmayı sevenler hem yamaha hemde kawasakiden vazgecemezler
cok hızlı olayım sürekli üst devir kullanayım yanlama ile işim olmaz diyenlerde ZX10 a biner ama ZX10 200 de bile tekere gelebilen bir motor
600 lük ile 1000 lik arasında dünya fark var
bende bazılarından bunu duyuyorum ayar oluyorum
600 lügün gazını bir yerde tam ceken adam ile 1000 ligin gazını yarım ceken adam denedigi zaman arada fark olmuyor dogal olarak
yani gazını cekemeyen bir sürü sürücü var bu yüzden de öle laflar dolanıyor ortalıklarda
efendi yapisi , düz selesi , tatminkar performansi ile 600f başlangıç için iyi bir tercih gibi duruyor.
Kawasaki'yi zor satarsın gibime geliyor.Ben senin yerinde olsam ya Suzuki ya da Honda alırım.İlk motorum diyorsan kesinlikle git 600F ya da 600RR al.
sana motor buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29081005/detay
fatıhcım bahsetmek ıstedıgım bu zaten haybeye keklenmenın bıanlamı yok hermalın bı degerı war oyuzden sureklı bıseylerın arastırması ıcerısındeyım bak neguzel dıyosun o paraya onu alcana bılıra fazla ver yenı kasasını al dıye. motor pıyasasına cokuzagım anlamam etmem sızın yardımlarınızla bıseyler olur konu basında da hersey dıkkate alınacaktır dedım. pekı o motor sahıbının bahsettıgı kadartemız ıse kmde fena sayılmaz alınırmı yanı ?
walla suan sadece gezmek amaclı dusunuyorum. teker yapayım yana yatırayım tarzı dusuncem yok:D (olamazdazaten :D) ama mantıklı konusuyosun 600 de piç 1000 liğe gecdıyerek ozman ıyıbı 600lük bulalım bana:)