her yönden bilenler +- lerini yazarsa bu 2 telefondan birini düşünüyorum
her yönden bilenler +- lerini yazarsa bu 2 telefondan birini düşünüyorum
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
emrahım mesaj cekeceksen e72 cok zorlar.. dokunmatik telefonlarda zorlar.. ama mesajla ugraşmam diyosan e72 tabiki![]()
dayımda vardı 8003 ekranlarında problem falan oluyomuş.dayımdada oldu koyu bişey var kuyu gibi ekrandasonra aldılar onu sıfırını verdiler falan filan yine bişeyler oldu yine yenisini aldı...3.süne bişey olmadı şimdi
bence nokia al ..şaşmam nokia dan
![]()
SENSİN.
E72 de cok donma sorunu yasiyorum... mesaj yazarken bile dondugu oluyor ozellikle aramadan sonra kapattıgımda kitleniyor filan tavsiye etmem...
E72de yeni sorun.. sürekli yazılım güncelleme diye bi sıkıntı yaratıyo.. donuyo menüye bile girmiyo..
8003 amoled ekran ve TFT ye göre daha albenisi yüksek, dokunmatiğini ben beğenmiştim ama yukarıda da belirtildiği gibi ekranda bir yağ takabası gibi bir problem var. E72 de ben yukarıda belirtilen sorunların hiçbirini 2 aydır kullanmama rağmen yaşamadım, ayrıca mesaj yazmak bence çok kolay sadece i gibi bir harfi üst karakter olarak koymaları biraz abes olmuş. dokunmatik ekranı sürekli temizlemek bana göre değil diye 8003 ü elemiştim ayrıca standart yazılıma sahip symbian kullanmıyor. kameraları ve arttırılabilir hafızaları aynı düzeyde ve bildiğim kadarıyla E72 de kullanılan işlemci daha hızlı... Benim tercihim E72 oldu ve memnunum...
samsung i5700 galaxy spica
+ android 2.1 update
bu işle uğraşan biri olarak E72 tavsiye ediyorum.Samsung çok çabuk değer kaybeder 2.elde ve dokunmatiğinden pek memnun kalıcağını zannetmem.
E72 tek tuş çok çabuk alışırsın oldukça kullanışlı 5MP kamerası var güzel çekim yapar.E72 7.2lik modeme sahip internettede oldukça hızlı 3G kapsama alanında
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Telefonda nokiadan başka telefon tanımam yemin ederim. Daha cumartesi günü e72 aldım bende. e71 ile arasında kaldım ama daha iyi olsun daha uzun süre kullanayım diye e72 aldım. 730 tl 10 taksitle aldım ben fiyatıda iyi geldi heryerde 800lerdeydikesinlikle e72 diyorum hatta renk olarakda gri diyorum
![]()
8003te wifi,çekim,şarj,kamera falan nokia göre kötü. cok sıcakta kalınca donma yapıor telefon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)