Accord 2.2 top speed diyorsun ahmet, top speed'te accord alir, roll'dede bence 17" janttan cok sey kaybedersin, zaten 3'te - 4'te tikanacak si, accord uzar gider.
Printable View
Accord 2.2 top speed diyorsun ahmet, top speed'te accord alir, roll'dede bence 17" janttan cok sey kaybedersin, zaten 3'te - 4'te tikanacak si, accord uzar gider.
accord gecer gider derken bi anda uzayıp mı gider bunu bilmek istiyorum 3.vites te iyi o kadar uzun sayılmaz Sİ de ama 4. vites uzun gercekten
benim düşüncem 3.vitesin sonuna kadar önde olurum 4.viteste yaklasır bana gecerse gecer 5.viteste ne olur bilmiyorum o kadarını
yukarıda accord 220 de kesiciye giriyor mu yazıyordu yoksa ben mi yanlış okudum? eger bu dogruysa şayet top speed yapıldığında ve 5 dk basıldığında si arkadan gelir yakalar gider. gerçekten 220 de kesiciye giriyorsa tabi. yoksa zor.
Sen 5 e atana kadar kafa kafaya gidersiniz attıgında accord uzar bence.
deneme yapılamadan kaza gecerdik araba yapıldıktan sonra Allah bilir ama denemek istiyorum Si stoc olsa alır ama cıtır modlu bi esay top spedd de iyi sayılır 220 gibi kesiciye giriyomus nede olsa stoc yani accord
Accord 2.2 ile bir defasında şile yolunda gazlamıştık iki araba da 3 kişiydi ilk geldiğinde kaptırmış gelmişti düz yolda geçti gitti vites ufalttım fakat yakalayamadım ancak sonraki uzun rampada yakaladım geçtim sonra bayır aşağı gene koptu geldi dibime düzde sollamaya cıktı 180 gibiydik diğer rampada gene aynı senaryo. :) bayır aşağı olunca ağırlık ve hacim avantajı yüksek oldugundan accord u tutmak biraz zor ardından düzde de zaten alıp gidiyor. roll da ne olur dersek bana kalırsa eger si 2 de 5000 rpm ve üzerindeyken roll yapılırsa accord 5. viteste yakalar. 200 km yada altı bir sürate kadar roll yapılacak ise kesin si alır ama 5 e attıktan sonra si dan bişey beklenmez. çünkü yürümez si 5. viteste. o dişli oranlarıyla eger 7200 rpm cevirebilse si ın ulaşabileceği sürat 265 km den fazla olacagından ve o deviri 5. viteste cevirtecek bir motor da si da bulunmadıgından ancak 4 sonuna kadar diyorum başka bişey demiyorum.
İlk başta kafa çıkarsanda 170 180 demeden yanından uzar gider.
Accord alır lamacimi yok 2.2 Vtec bu ve eski accord fenaaa:D:rolleyes: