Vtec II alır Leonlar gitmiyor.
Printable View
Vtec II alır Leonlar gitmiyor.
Stock vtec2 olsa dragda vtec2 rollingde leon derdim de :)
Senin arabanın karşısında leona drag / roll her türlü b.k yemek düşer :D
senin kilo avatanjın var onun tork avantajı specler neredeyse aynı bence kornayı calan işi götürür
1 hafta kadar önce yakın arkadaşıma aldık leon 1.4 tsi, uzun yolda kullandım.. vtec2de kullanmışlıgım var.. leona ne varsa koymuşlar kasa degişimi öncesi o yüzden baya ağır... saglıklı bi vtec2 alır diyorum..
bakalım deneme öncesi biraz bilgi edineyim dedim. denemek isteyen bi arkadaş varmış dener sonucu paylaşırım artık.
bu leon 1.6 atmosferikmi arkadaşlar , turbo bır aractan bahsedıyoruz tamam despenın vtec2 sıne karsı bende şans vermıyorum ama normal bır vtec2 rollde 1.4 tsi bır leonu gecermı orası bana bıraz hayal gıbı gelıyor
vtec2 cok buyuk ıhtımal alır
stok vtec2 zannetmiyorum TSi'yi geçemez.. ama TSi geçmek için hıdır ve filtre yeter.. ki emre kardeşimde bunlardan fazlası var ;)
TSI-DSG, bence Leonun alması gerekir..
sende gel denemee bırçet ben ikinizide görem dikiz aynasında :D
arkadaşımda var Leon TSI , stock haline tutunursun diye düşünüyorum. Yazılımlı haline yaklaşma pek bence :)
yok yazılım olursa geçmesi gayet doğal :)
Leon kötü gitmiyor bence ama yüksek süratlerde biraz sıkıntılı 180 gibi zorlanmaya başlıyor 220 de kalıyo zaten.Vtec2 üstlerde geçebilir ama başlarda yakın olurlar çok üstlerde basılmassa.
de sen de hep loadingsin zaten bi dolmadı gitti cd takıldı galiba ahuauh :D
Yok mu çevrenizde, onların arkadaşlarında 1.4 TSi Leon? İftardan sonra, sahurdan önce verin ayarı. Merakınız dinsin...