benim yaptığım bi taktik yok :) genelde bu şekilde basıyoruz 2. vites 60-65 arası, N/A da da o şekilde Turbodada.
sonuçta turbo araba torkuda hp side dyno üzerinde benden fazla. aslında millet yanılıyor çünkü bunlar peak değerler ve 500 devir bile bu değerlerde kalamıyorlar, sonrasında büyük bir düşüş oluyor. ama atmosferikte öyle değil kendi aracım için konuşursam vites atarken bile eğri tırmanmaya devam ediyor.
he dediğin şekilde denemem mi tabiki denerim. fakat ilk sayfada bahsettiğim linea ile 2 şekilde de denedim. 2. vites 60 ta bastık geçtim. ben 2. vites linea 3. vites turbosu doluyken bastı yanımda daha fazla tutundu. tabi ozaman emme manifoldum yoktu 160 tan sonrası isteksiz gidiyordu kadran videom vardı eski haliyle videolarda.
aslında karşılaştırmayı yanlış açtım ben :) linea vs leon deseydim buradan bi sonuç çıksaydı daha kolay kıyaslardım heralde :D böyle daha karışık oldu. leonun tek çekinidğim tarafı 6 ileri olması haliyle vites oranları daha kısadır lineadan diye düşünüyorum.