3200 gt 280 e kadar rahat uzar... eğer maseratiyi kendi vitesinizden bir üst viteste baslatabilirseniz tye R ın şansı olur belki...
Printable View
3200 gt 280 e kadar rahat uzar... eğer maseratiyi kendi vitesinizden bir üst viteste baslatabilirseniz tye R ın şansı olur belki...
araç otomatikmi? Eğer Cambiocorsa şanzıman varsa şansınız artar.Salak bir şanzıman diye duymuştum.
f1 şanzımanı sorunlu vede vites geçişleri yavaş ve sert...3200 gt toparlanana kadar type r tutunucaktır ciddi şekilde..
havaya girdim amanın :) typer geçer yaaa :)
deneyip görücez arkadaşlar.videoyu paylaşırım zaten.tşkler yorumlarınız için beyler.
hadi dene ama sende :D
ya maseratinin sahibi de işi iyi biliyorsa :D
Sonuç ne oldu?
tutunmuşsa bravo, gerçekten güzel yürüyor demekki, ama ep3 ün wrx ı yeme olayına benim hiç aklım ermiyor, typerı olan birini tanımıyorum ama, çok fanatik hondacıyla konuşmuştum hiç böyle bir iddaada bulunmamışlardı
YH199 nickli arkadaş biraz daha detay verebilir mi? Bahsedilen 3200GT ne renk? İtalyan otomobillerle ilgili bir sitenin körfez pistinde düzenlediği bir organizasyona katılan bordo bir 3200GT görmüştüm sitelerinde.
Her ikisi standart olsaydı aşağıdaki gibi bir durum ortaya çıkardı:
http://www.zeperfs.com/en/duel207-175.htm
Bahsedilen EP3'ün 60-100, 100-160, 100-200 hızlanması nedir?
Benim standardı 250HP olan Saab 9-5 Aero Wagon'um var. Yazılım, full downpipe egzoz, büyük intercooler sonrası teorik olarak 300 HP ve 400NM civarında olması gerekiyor. 100-160 hızlanması 8 sn, 160-200 hızlanması da 9 sn civarında. Bu da teorik olarak 300HP'lik STI 100-200 hızlanması ile benzer bir performans. Aşağıdaki videoda ekran ölçümü daha da iyi perfromans gösterse de benim söylediğim sonuçlar Racelogic ile ölçülmüş değerlerdir.
http://www.youtube.com/watch?v=oVIc758iZp0
Son zamanlarda ise 3200GT'yi takip ediyorum, bu konu da bu şekilde takıldı arama motoruna. Temiz ve uygun fiyata bulabilirsem almayı düşünüyorum ama asıl korkutan bakım masrafları vs. Bu yüzden eğer İstanbul'daki diğer 3200GT sahibine buradan tanıyanlar aracılığı ile ulaşabilirsem biraz görüş almak istiyorum.
detaylı bilgiler verilecektir bilgili arkadaslar görunce ,siz kendinizi felan bi tanıtsanız..
Otomobilimi yukarıda tanıttım, imzamda bugüne kadar sahip olduğum 7 Saab'ın resimlerini görebileceğiniz link ilave ettim.
turkishaerolines's photos and albums on webshots
Youtube linkinde de 2 ay kullanıp sattığım Volvo S60R ile yine bahsettiğim modifiye Saab'ımın Çeşme otobanındaki videolarını görebilirsiniz (4 video var bu şekilde karşılaştırmalı. Duruştan kalkışta 4x4 Volvo öne atılsa da Saab kolayca yakalyıp 220'ye kadar önde gidiyor. 220 üstünde Volvo daha hızlı. İki İsveç'li de otomatik):
YouTube - Volvo S60R AWD 300HP vs Saab 9-5 Aero Abbott 300HP 0-220+ Acceleration Run1
Özetle bir Saab fanatiği diyebilirsiniz bana. Kendimle ilgili diğer bilgiler profilde mevcut.
Yukarıda 2 İsveç'li dedim de artık Volvo Çinli'lerin elinde, Saab da Holanda'lı Spyker tarafından satın alındı. Tabii ki ikincisini tercih ederim ama ne yazık ki Türkiye'de Saab'ın durumu pek parlak görünmüyor.
forumlarda tanışma şekli biraz daha farklı oluyor
burdan deneyiniz.
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
ben bu denemeyle birlikte 2006 carera 2 s ilede deneme yapıcam.
herşey yavaş yavaş desinler diye bişey yapmam.bu işler maddiyata dayalı ;) ;)
videolar bolca gelicek.
bu arada ben maseratiyi otomatik biliordum araba düz vites ve bızıklanmış bir araba imiş.
nasip artık
aracımın map işleri ile saolsun hemşerim tolga-r ilgilendi bundan sonra da ona emanet.
onunla biz reçetemizi çıkardık onları yapalım herkeşle deneriz şakir.
araba bordo değil lacivvert düz vites hafiften bızıklanmışbir araçmış.
arkadaşlarım yakınen tanıor sahiplerini.detaylı bilgiyi yazarız buraya.
otomatık olsa 13 yıllık bı sanzımanın verımı ne olurdu dıe suphedeydım ama duz ıse durum maseratıye dogru kayıyor...