İki araçta stock.Rollingte sonuç ne olur sizce top speed de dahil?
sti önde gider s2000 yüksek hızlarda gelir ve sti a el sallar top speed dede önde olur s2000. bunlar tahmini tabi reel de deneme yapan olursa daha makbule geçervideo da isteriz tabi mümkünse
![]()
Ben her türlü Sti diyorum.. Uzun kısa fark etmez..
Rolling de S2000 kafayı gösterir belki öne çıkar ama sonra kesin geçilir diye tahmin ediyorum
s2000 patinaj cekemiyen bi araba rolling basladigi an one cikicaktir sti'dan da hafif ama tork yok 210nm sti'i rolling oncesinden boost'ta tutarsak o zaman sonuc degisir bence yeni sti uzunda gecilmeyebilir s2000'in aslinda cok artisi var hafif aero dinamik donen parcalari cok daha hafif sti'dan ama yeni sti'da i$ler biraz farkli olabilir sti'in silindir kapaklariyla alakali yari$in sonucu tamamen...
Düşük hızlarda yapılan roll'de STI önde olur...Fakat yüksek hızlarda s2k pek şans vermez...Hele ki 210km/h dan sonra....
sti ın topspeed harici her konuda s2k nın önünde olacağını düşünüyorum.. özellikle dragta..
stı alır die geçior içimden ama soforde onemli
STİ Alıyo beyler bilginize ....
2.0 STİ 2005 ile S2000 i denemiştim iki araçta bendeyken subarum hondamı geçioduhahahah
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
benim emektar wrx varken denemiştik bizde s2k yla 210a kadar benim 2.5 wrx önde gidio sonra s2k ince ince geliyodu ama sti diyosanız bence s2knın işi çok zor zaten benim wrx stocktu sadece son susturucu vardı ve beyinden 240 km de kesiyodu zaten km240'a gelince s2k yandan koptu gitti onuda söyliyim bilgilerinize....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)