m1k leon 1172kg oldugunu dusundugumuzde ıbıza 1150kg fazla bıle:)
Printable View
Signo donanım olarakta üstün oldugu için biraz daha agır, 17 enkei rp3 var sanırım.
boranın kalkışı nasıl bilmiyorum ama iyiyse drag ta bora alır çünkü 3 silindir tdi ların 1.vitesi berbat ötesi bişey insan 1 yerine 2 ile kalkıyorum zannediyor:)
Sanırım signo-stylance-s-rider ların donanımları aynı çıktığı yıllar farklı.Sunroof yoktu sadece stylance da
Valla aslında hemen hemen bütün dizellerde var o tork bandına girene kadarki hantallık.
1.4tdi da biraz daha fazla ama devrinde kalkarsa no problem
kankacım, tdi üzücek sanırım da d4d de ne var onu merak ettim ben esas :) bekliyorum sonucu ;)
1.4 tdi lar pd motor ayrıca , yani verimli vw dizellerden :D
@ kurtbil, o kasa pancar motor toledo aurisle yavaş yürür :) aurisi kullanamamış o sürücü bu arada, hemde auris 1300lü kg larda boş olarak :)
Aynı agırlıkta olduklarını bilmiyordum, eger öyleyse bizden yaklaşık bir 150 kilo hafif olucaklar hatta lpg' ve kameraman'ı eklersek 250-300 kilo,ibiza stepneyi falan cıkarmış :Dhaha :D
şuan bende 1300lü kilolardayım levo'cum. kanka corolla stock spec, boş.sahibi arıza hafif,:)
kanka sen 1300 lüsünde , ben binsem aurise düz hesap 1400kg mesela :D
dün biz 1.4 90hp corsa c ile denedik öyle, benim arabada 2 kişi vardı 1 90 1 100 kg, 2 de 50 gibi bastık 3 boy yedim :D stockta 250kg + 200 kg da içerdeki ağırlık bakımından daha hafif corsa benden yarım araba ağırlığı :D
herhalde atlarım :D bende açken 77 tokken 80 kiloyum :)
ama yazılım şart dün akşam anladım onu iyice :)
2.0 d4d' çılgın gidiyor, transfer düşün bence :)