bence vti al, her mod'a tepki gormek istiyorsan![]()
bence vti al, her mod'a tepki gormek istiyorsan![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Ben vti derim.Ama yeni teknolojı olsun diyorsan CZT iyi konusunda..Vti alana kadar czt daha mantıklı..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
arac guzel hos duruyo bu gun de baya bı baktım sahıbındede kımse yanlıs anlmasın arabaya laf attaıgım yok ama daha assagısına boyasız ve bıraz daha dolusunu buldum
C R M performance
eski bir vti sahibi olarak czt derim.
vti gercekten yaslandi, temizlerini bulmasi zor, bakimlisini bulmak zor, yasindan dolayi masraf cikartma ihtimali daha yuksek. ama tip olarak cok yakisikli, sert agresif bir araba, vtec acma keyfi var.
czt turbo oldugu icin onu acik ama sonucta evo degil abartmamak lazim. daha yeni, daha teknolojik, eminim daha guvenlidir, tipi biraz minibus gibi o kadar. ha birde turbo oldugu icin farkli surus dinamikleri gerektirir...
dedigim gibi ben olsam czt alirdim..., hatta type r almadan once o kadar para vermeyip czt alsam mi diye bile dusunmustum![]()
CZT daha iyi bi seçenek
ama ben olsam genel olarak czt den daha iyi olduğunu düşündüğüm 207 GT yi alırdım..
vallah bende vti var satyım direk czt alacam ben de czt tavsiye ederim bugüne kadar satmaya niyetim yoktu vti ama yeter artık farklılık şart
3-5 kere pert olmuşh
10-15 kere Kaza yapmışh
senelerce gazlanmışh
en az 100-200 bin km olan
bilmem kaç parçası deişmişh 98-99 model e 20 küsü para vereceğime
Hem turbo,hem model,hemde km bakımından hem boya ve deişmeyen bakımından tabii qi de CZT yi tercih ederdim..
Bilmiyorum ama O kdr parayı vereceğime biraz konfor da isterim açıkcası
eskinin yenisi hiç bir zmn olmaz..
forumda amma czt cı varmıs beee bızde czt cı olucaz bellkı de ama nedense herkes vtı ya bınıyo yada forumda kac tane czt cı var acaba?
C R M performance
Czt ci fln diilde iki araç arasında sorarsan herkes %90 czt diyecektir..
Mantıklı olmak yeterli CZT demek için..
Ewt şuan herkese biniyor vti ya sitede birçok arkımızdada vti mevcut..
iyi yada kötü bu bizi yadırgamaz herkesin malı kendine ghuzeldir
1 sene önce 2 sayfayı geçmeyen satılık vtecler şuan 5 sayfayı geçmiştir.
vti kötü demiyorum asla ama o kdr para veriyorsun biraz model brz konfor biraz temziklik arar insan ister istemez..
Bana göre VTI ile CZT karşılaştırılacak araçlar dahi değil. Revaçta olabilecekler kategorisinde belki karşılaştırılabilirler..Forumlarda okudum,çevreden duydum gittim czt.nin yanına bi tane de VTI aldım. 3ay uğraştım KENDİME göre Türkiye'deki en yakışıklısını yaptım.(Herkesin aracı kendine göre yakışıklıdır lafım yok!) Bindim araba bittikten sonra çıktım yola..Açtı makina 5500'ü,ne var arkadaş bunda anlamadım. İki ittirdi kesiciye kadar güzel gitti..EEEEE?? Akşamları hiç kullanmadım. Dükkanımdan çıkarmadım hep yattı. Dükkanımı kapattım, CZT.ye bindim. Dedim arkadaş VTI'ydan sonra Q7'de gibiyim...
Bunları VTI'yı b.klamak için yazmıyorum arkadaşlar. Zamanının efsane aracı. O zamanın şaşılacak kadar güzel bir teknoloji...Neler yapıldıysa deli gibi yürüdü. Performans açısından ne istediyse verdi. Yalnız sene 2010 oldu. Kim VTI alırsa km.si geri çekilmişmidir kaç yerinden patlak vardır dedi yalanmı? Siz alırken demediniz mi?
CZT.nin ESP.si iptal edilebiliyor bu arada benimkinde iptal. Tipi de bence kötü değil. 2000lira veriyorsunuz coilover alıyorsunuz arabayı gömüyorsunuz ondan sonra yakışıklı mı değil mi görüyorsunuz. YALNIZCA katalizatörü iptal ettikten sonra 5boy daha önde giden bir VTI olmadığına göre efsaneleri bırakıp ufka doğru bakmalı derim. 207GT de bence klasman anlamında şahane değil. CZT.nin tipini beğenmeyenlere göre sizce 207.nin ön görünümü çok mu güzel? Maksimum 3.000lira para harcayarak 80Hp hangi araçlardan alınır sizce?
Saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)