ıkısıde bırbırınden cok farklı bı arac bence ıkısınede bın test et sonra kendın karar ver
Printable View
ıkısıde bırbırınden cok farklı bı arac bence ıkısınede bın test et sonra kendın karar ver
kesinlikle.
ben 99 VTI kullandım 1.5 yıl.. Şimdi czt ye biniyorum. şehir içi kullanımda torklu bir araba kullanmaktan daha ne güzel bişi olamaz. hızlanmak için beklemiyorsun en başta. yok devir çevirsin yok 5500 geçsin.. ölme eşeğim ölme.. o zamana kadar czt ile bin kere hızlanırsın. ayrıca frenler keza.. vti ların frenleri cok zayıftır. zaten o yuzden cok patlıyor yaa.. czt deki frene inanamazsınız.. kullanmanız lazım ;)
kendi adıma czt tercih ederdim..hondaların hiç bir zaman çekiciliği olmadı bana göre..ama herşeyden önce kişilerin zevkleri ve tercihleri gelir.mümkünse ikiside denenip ona göre karar verebilmek en iyisidir..
yaktığı yakıta ve verdiği performansa göre czt önde. tek yazılımla 200 hp olmasıda ayrı bir konu. ayrıca coil takılmış bir czt bence gayet güzel. örnek :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30454276/detay
Czt tercih ederim snn yerinde olsam..
Czt lerin fiyatları gayet mantıklı ve modelleri yüksek.. Vti da hem model düşük hemde hak etmediği fiyatlara satılıyor, abuk bir piyasası oluştu..
Bence de CZT
vtı lar gercekten cok fazla ucuyo fıyat bakımında ama bunun sebebı bızıız gecen gun balıkesırdekı abla mesela o bıle ucmus 23 lıra ıstıyo 98 arabasına talep oldugu ıcın ama herkesın dedıgı gıbı duzgun guzel bı czt bulursam asagı yukarı aradıgım ozellıkler ıkısındede war sanroof klıma aırbag abs ıkısıde hızlı czt bıraz daha hızlı :D cok fazla bı sey yapmadan bınılebılecek arabalar ama yol tutuşları nasıl czt lerın
yenı nesıl mukemmel bır iç dizayn ve malzeme kalıtesi bencede czt :)
http://arsiv.otomobil.ntvmsnbc.com/i...ColtCZT-08.jpg
Czt yi bilmem ama colt bence malzeme kalitesi olarak cok berbat.Arkadasımda vardı 2-3 sene kullandılar hiç memnun değillerdi.CZT nin performansı,kalitesi vs bilmiyorum acıkcası
Ama 99 kum gri bi vti tadından yenmez kardesim :)
cztnin iç malzeme kalitesini bilmediğiniz belli. o mavi plastikler evet cok kotu ama malzeme kalitesinin bunla alakası yok. on gogus ve kapılar tamamen yumuşak malzeme ile kaplıdır. tırnağınızı surttuğunuzde zııırrrrtt zıııırttt diye ses çıkarmaz. piyasadaki benim diyen birçok arabada bile iç plastik aksamı sert plastiktir. Ben bu iç plastik konusunda çok hastayımdır. kotu olsa almazdım bu arabayı. o derece nefret ederim sert plastikten. mesela yeni çıkan lancer in malzeme kalitesi sert plastiktir. yeni kasa colt ların da içi sert plastiktir. daha onceki 5 kapıların da her yeri olmasa da yumuşak plastikti. Ayrıca czt nin koltukları cok rahattır. bu konuda gerçekten iddialıdır.
Czt ile normal 4 kapı ve tek kapı cz3 allshift colt'lar arasında çok fark var.Czt'nin inanılmaz tok'tur.Diğer colt'lar ise tangır tungur'dur.
kesınlıkle czt =)
Arabayı alalı 4 ay oldu
Eski sahibi en az 10 kere aramıştır naptın nasıl alet diye sorar?
Bende gayet memnunum derim :)
Şimdi o 2010 Honda Civic sedan almış ve yakıt konusunda şaşkın
Czt daha az yakıyodu diyor :)
Ben biraz daha sakin kullanıyorum ki daha da az yakıyo.
Vti kullanmadım ama Czt çok mantıklı gibi
Şehiriçinde sürmesi ayrı bi keyifli.. küçük ve çabuk hızlanması ilgi ve dikkat çekiyor :)
Ayrıca denildiği gibi sadece chip ile 200hp olması güzel bi avantaj