User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: vti mi? czt mi?

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ki 99 model bir arabanın fiyatı hala 2006 model bir araba ile aynı ise, aradaki fark ortadadır...

czt 12 yaşına geldiğinde şu an ki VTI gibi hala tutulan bir araba olacak mıdır? Bunu da unutmayın czt derken
    kim 10 yıl sonrasını dusunerek araba alıyor anlamadım ? vti kotu değil ki.. ama czt ile kıyas kabul etmez. birisi eski teknoloji digeri yeni. birisinde guvenlik donanımı digerine gore sıfır denecek kadar az. en basitinden vti in 100-0 fren mesafesi 43 metre czt nin 34 metre. cztin yakıt performansı ortada. gidişi ortada. aldıgın gucler ortada. turbo kullanmanın şehir içindeki zevki ortada. (tork) hızlanmak için devir beklemiyorsun. yani neyi karşılaştırırsan karşılaştır. gidip aynı paraya vti a vermek inanılmaz saçma..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec kötü ve eski araba hani alıp 300-500 hp yapcaksanız proje derimde öle alıp gezmek için arabamı kalmadı 98 model arbaayla gezceksiniz
    Team PAŞAOĞLU

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt artılar
    kolay güç alınabiliyor
    vitden iyi perofrmansı
    fiyatı uygun

eksiler
    çok çirkin
    içi felan çok boş bakıyor
    ikinci eli zayıf
    yedek parça pahalı

vtiek yazmaya gerek yok galiba

ama en önemli eksisi artık eskidi

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanan arkadaşlar czt parça fiyatlarına birkaç örnek yazabilirmisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CZT'yide ufaktan yüklediginde çok güzel bir ses çıkıyo ortaya youtubede bir kaç örnek var

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim 10 yıl sonrasını dusunerek araba alıyor anlamadım ? vti kotu değil ki.. ama czt ile kıyas kabul etmez. birisi eski teknoloji digeri yeni. birisinde guvenlik donanımı digerine gore sıfır denecek kadar az. en basitinden vti in 100-0 fren mesafesi 43 metre czt nin 34 metre. cztin yakıt performansı ortada. gidişi ortada. aldıgın gucler ortada. turbo kullanmanın şehir içindeki zevki ortada. (tork) hızlanmak için devir beklemiyorsun. yani neyi karşılaştırırsan karşılaştır. gidip aynı paraya vti a vermek inanılmaz saçma..
    10 yıl sonrasını düşünüp araba almak lazım demedim. 12 yıllık araba 5 yıllık araba ile aynı paraya alıcı buluyorsa bunda bir hikmet wardır demektir demek istedim
    haksız mıyım?

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yıl sonrasını düşünüp araba almak lazım demedim. 12 yıllık araba 5 yıllık araba ile aynı paraya alıcı buluyorsa bunda bir hikmet wardır demektir demek istedim
    haksız mıyım?
    tabiki haklısın
    bundaki hikmet vti a sizin gibi gönülden bağlanan kişilerin olması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt artılar
    kolay güç alınabiliyor
    vitden iyi perofrmansı
    fiyatı uygun

eksiler
    çok çirkin
    içi felan çok boş bakıyor
    ikinci eli zayıf
    yedek parça pahalı

vtiek yazmaya gerek yok galiba

ama en önemli eksisi artık eskidi
    müthiş özetlenmiş

mubi
    Misafir
    bencede czt çünkü daha konforlu daha hızlı birtıkla 210hb oluyor ama vtec de benimkalmimde yeri başka temiz bulsamalırım

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti al bence,yıllık ödev,lisans, proje, master herbişey yaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haksız mıyım?
    işte hikmetle hatçeyle ilgisi yok diyorum.. vtec piyasadan uretimden kalktıgında (99 yılı ) ortada uygun fiyatlı araba kalmamıştı spor araba olarak.. c2 vts cıktı tutmadı. mini cooper cıktı cok pahalı geldi. typer geldi cok pahalı geldi. 106 ve vti modası birazda mecburiyetten başladı. derken 106 ların da modası gecmeye başladı. vti lar şu anda artık zaten acaip uzun piyasada kaldı.(bu bile rekordur) hadi 5 yıl felan iyiydi de 10 yıl boyutlarını gecince ve teknolojide ilerleyince birde yıllar gectikce artık ikinci ellerin fiyatları dusmeye başladıkca (typer,cooper vs..) vti iyice eski teknoloji kaldı ve diğer arabalara göre alınabiletesi azaldı. artık arabaların cogu 200+ kategorisinde. dragların top seviyede oldugu zamanlarda typerları dynoda atmosferik olarak 190-200 beygirlerde gezindiğinde herkes vay bee oluyordu. Şu anda durum oyle değil.. turbo arabayı iki gıdıklıyorsun her turlu guc alıyorsun. zaman değişti artık. sadece vti sahipleri bunu gormek istemiyor

tabiki 400+ kategorisinde bir araba için bence vti alınabilir. (cebinde bir temiz 15 lira daha varsa ) ama yok ben her şeyi yeni olsun guvenliği de olsun şehir içinde zevkli olsun 200+ beygir bana yeter modunda birisi araba bakıyorsa vti artık mantıklı değil. bakın artık değil diyorum..

ama işte zevk meselesi isteyen hastasıdır gider verir 24 lira alır vti.. vti bulursan 15-16 ya bence yine alınır zaten. alınmaz demiyorum. ama kıyaslama 25 lira civarında bir arabayla olursa bence cok mantıksız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25lira verip vti almak mantıklı demedim ben hiç bir zaman.
    ama 25 lira werip Hiç ama hiç tutmayan bir czt almak yerine en az onun kadar gidecek bir vti almak en mantıklısı. Kaldı ki anlatmak istediğim noktayı hala atlıyorsun...

CZT asla tutmamış bir arabadır. Ne bir hayran kitlesi ( czt sahipleri ister istemez böyle bir kitle olduklarını düşünürler ) ne de bir "TARZ"ı wardır. 99model VTI hala piyasada iş görüyor we saygı uyandırıyor ise...

İsteyen 25bin tl werir ucuz yollu turbo araba kullanabilir.

İsteyen we yürüyen CZT Turbo warsa da "eski teknoloji" Rol Vtec ile deneyebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki haklısın
    bundaki hikmet vti a sizin gibi gönülden bağlanan kişilerin olması.
    Hikmet gerçekten bu. 12-13 yıllık araba hem sahibini hem de başkalarını kendine gönülden bağlayabilmesidir.
    CZTye böyle gönülden bağlanabilenler el kaldırsın, bir elin parmağını da geçerlerse tamam dciem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama 25 lira werip Hiç ama hiç tutmayan bir czt almak yerine en az onun kadar gidecek bir vti almak en mantıklısı. Kaldı ki anlatmak istediğim noktayı hala atlıyorsun...

CZT asla tutmamış bir arabadır. Ne bir hayran kitlesi ( czt sahipleri ister istemez böyle bir kitle olduklarını düşünürler ) ne de bir "TARZ"ı wardır. 99model VTI hala piyasada iş görüyor we saygı uyandırıyor ise...

İsteyen we yürüyen CZT Turbo warsa da "eski teknoloji" Rol Vtec ile deneyebilir.
    işte senin fikrin bu tutup tutmaması.. biz czt sahipleri olarak + larını - lerini açık açık yazabiliyoruz ama siz hala - lerini kabul edemez moddasınız.. 25 bin tl ye kazık yollu vti almam ben ucuz yollu czt alırım..

birde her şey rolling değil. biz her şeyinden bahsediyoruz. yol tutuş , fren , guvenlik , teknoloji , rahatlık vs...

senin orneğinden gidersek mesela cok iyi gidiyor da iyi de duruyor mu (her vti ın da bu kadar iyi yurudugunu dusunmuyorum. senin vti nı da bilmiyorum bu kadar iddia ettiğine gore iyi yurumeli )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hikmet gerçekten bu. 12-13 yıllık araba hem sahibini hem de başkalarını kendine gönülden bağlayabilmesidir.
    CZTye böyle gönülden bağlanabilenler el kaldırsın, bir elin parmağını da geçerlerse tamam dciem
    gonulden baglanmak hastalıktır. bunun vti ile alakası yok. ben her arabama gonulden baglıydım. bu bir sevgi meselesi hastalık meselesi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shadowdaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti al bence,yıllık ödev,lisans, proje, master herbişey yaparsın:d:d:d
    eheheheh

vtecmaniaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evet czt tutulamamış bi araba ama şu an için öyle

bundan 6-7 yıl önce yaşlı amcadan veya teyzeden vti buluyordu

belki bikaç şene şonra bi amcadan czt alınca millet mutlu olacak

ben 5 şenedir honda hayranı olarak gezdim bütçem 20-25bin di..

düşündüm ve vti mantıklı gelmedi...neden yenişi varken eşkiye parayı gömeyim diye düşündüm..

başkaşı vti alır eywallah ama bana czt daha garanti geldi

ki şuan için piyaşaşı yok denilen arabanın tahminimce fiyatı artacak

ben czt ye 26 vermeyi göze almıştım ama bi arkadaşım fiyatların daha düşük olduğunu şöyledi ve pazarlığımı ona göre yaptım ama diğer czt şahiplerinin dediği gibi 25 in altında gitmemeşi gereken bi araba olduğunu düşünüyorum

bu konuya czt kullanmayanların da katılacağını tahmin ediyorum çünkü araç yeni ve donanımlı ayrıca az yakıyo

parça fiyatları da şervişte biraz pahalı diye düşünüyorum...ama aynı parçalar dışarıda ucuz

bakımı keşinlikle ama keşinlikle çok ucuz işter dşarda yaptır işter şervişte

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

seyir halindeki bir czt'e binmişliğin yada gidişini görmüşlüğün var mı?
    eğer arabaları hayran kitlesi ve tarzına göre alacaksak devreye bir sürü marka model girer tek hondamı var hayran kitlesi-tarzı olan?
    czt benim fikrimce amacına uygun bir araba.uğraşılıp güzel birşey elde etme şansı var.
    vti'ın zamanının mükemmel bir arabası olduğu gerçeği değiştirilemez fakat yılların getirdiği bir yorgunluğu var.temizi bulunmaz demiyorum tabi de
    Niye czt'i yerdiğini anlamadım gitti.tarzı sana göre yoktur bana göre vardır.başka arabaları yeren hayran kitlesi olacağına olmasın zaten.
    Bu arada ben czt alsın vti almasın tarzında bişeyde demiyorum.isteyen istediğini alsın bana ne..

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahhh Temsa ahhh diyorum.Başka bir lafım yok : ( İmzada da görüldüğü gibi Junior EVO'dan yana tercihim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)