330 un vergi den dezavantajı var ve de 90-100k kullanılınca yakacağı yakıt da bariz bir fark yaratır tahminim.. Amaç yanlamaksa hiç s2k ya girmesin arkadasın bmw ilk tercih olur o yönde..
Printable View
330 un vergi den dezavantajı var ve de 90-100k kullanılınca yakacağı yakıt da bariz bir fark yaratır tahminim.. Amaç yanlamaksa hiç s2k ya girmesin arkadasın bmw ilk tercih olur o yönde..
Neye göre kime göre iyi, üstün ??
Arkadaşınızın yine 2 aracı kullanması gerek ki tadını alsın.. Her virajda powerslide yapayım herkes bana baksın diyorsa, S2K'yı heba etmesin ***** ağırlık dengesi şasi tasarımı vs. her şey yol tutsun diye.. Bazı yönlerden BMW ağır basıyor tabi ama zaten bi yandan 330 mu alsam diyen kişinin Honda almasını istemezdim. Bazı şeylerin tutkuya ihtiyacı vardır.. Sıkılırsınız yoksa.. Eğer model takıntısı yoksa paramın bir kısmı da boşa gitmesin diyorsa,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31098925/detay
Bu çok hoşuma gitmişti zaten E36 ve öncesi BMW'dir benim için gerisi faso and fiso :) Elindeki parayla istediği gibi hazırlar hatta yanına dizel bile alır..Araç hakkında bilgim yok çok hoşuma gitti sadece..
hayallerimin arabası s2k hondanın tek sevdiğim arabası :)
kesinlikle bmw. tamam honda iyi güzel araç ama düşük modelleri yükseklerden daha çok tutuluyor bana göre fiyat arttıkca konfor ön plana çıkıyor o zamanda bmw daha mantıklı :)
330'da kilitli diferansiyel yok,sürüş keyfi olarak S2000 kesinlikle daha üstün.TR şartlarında benzinide düşünürsen yine S2K daha mantıklı.
benim gözümde honda sadece sürüş zevki verir.
e46 cabrio, s2000' e göre kat ve kat daha heybetli, daha kaliteli duruyor. daha konforlu. daha işlevsel, içi-dışı daha güzel, 6 silindirin sesi apayrı
bmw kısacası
s2k ya da m3 e36 daha ii gibi duruyo 330 biraz fazla agır üstelik 9hp az
E46 tabiki, bir de makyajlıymıs tadından yenmez :)
320 falan olsa yok derdim ama 330 olayın sonu ;)
Yakıt, vergi,bakım maliyeti, sürüş zevki , performans hepsinde s2000 üstün..
donanım , kaliteli işçilik ,4 kişilik olması konusunda da 3.30 üstün..
Aksini iddia edene fanatik derim :)
sürüş zevki neye kime göre ?
sürekli devir cevirerek gidicek hali yok kimsenin heralde belki konforundan zevk alcak :D
yada konsoluna baktındıgında 3 tane dügmenin haricinde bir ışıltı görcek :D
her nekadar 3.30 olmasada şu görüntüyü tercih ederim
http://farm4.static.flickr.com/3527/...05ee8af8_b.jpg
Her türlü 3.30 tartışmam bile
s2000' ini hepimiz biliyoruz ama siz 3.30' u bence fazla küçümsüyorsunuz.
bu arada e46 otomatik değil, manuel.
Adam gibi kullanilmissa ve kullanilirsa 330'un basiniza bela olacagini sanmiyorum. Ben oyle uzun sureli kullanim icin alacak olsam 330i Cabrio tercih ederdim..
olayi bitirdin adamim :)
la adam demis belki konforundan zevk alacak diye.. surus zevki sadece hardcore arabalardan alinmiyor, kisiden kisiye degisir :) mesela Cooper S'ten ayri zevk aliyorum, E320'den ayri zevk aliyorum kendi adima..
Sürüş zevki tabiki kişiden kişiye değişir kaan yanlamakla hiç bi alakası yok..1650-1700 kg yanlışsam düzeltin 230 hp atmosferik bi araba 1200 kg 240 hp arabadan nasıl daha fazla sürüş zevki verebilir ki adama..S2000 in oturma pozisyonu bile neler yaşatcağını hissettiriyor.
Dediğim gibi 3.30 un iç mekanı çok çok kaliteli s2000 e göre ama amaç araba kullanmaksa s2000..