|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
benim araca ( focus sport trend ) cupra lip mi takayım yoksa laguna mı? hangisi daha çok yakışır?
önceden takılmış olan focuslar warsa resimli olarak paylaşabilirmisiniz? ben bulamadım da. Orjinal lip i söküp paketlicem. onun yerine __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 13-09-2010 15:19. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
cupra lipi yeni yeni dillenmeye başladı ama bence çok başarılı en azından yavuzun puntoda çok güzel durdu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M.B
|
bence cupra lip daha bir kibar duruyor laguna lip kaba kalıyor biraz benim tavsiyem cupra lip
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
![]() bu arada hangi lipi alırsam alayım Carbon kaplıcam malum dikizler ve bagaj çitasıda carbon kaplama
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
MK1 Cupra lipi ilk thollga takmayı düşünmüştü.Bob'u ilk aldığı zamanlar
![]() Laguna eki bayağı yaygınlaştı fakat bazı arabalara gerçekten yakışıyor. Focus'a MK1 Cupra lipi daha çok yakışır diye düşünüyorum. Foto ; ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
focus'a öyle ahım şahım olmamış bence varla yok arası.. ama yavuz abinin arabada baya gösteriyor kendini..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Cupra lipli hiç görmedim ama laguna lip gercekten araca onden bakişini değiştiriyor belirgin bi şekilde cupra lipi daha ince ve daha kıbar gibi onun için daha estetik olabilir
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ya laguna lipe carbon kaplarsan bence rezalet durur
ama cupra lipi çok şık bence güzelde durur
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
de yerle arasında baya bi farkwarmış gibi gözükmesinden korkuorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
orjinal lip nasıl bilmiyorum ki
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
![]() laguna nın üstündeki lip __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
bana kalırsa orjinal lipi daha güzel focusun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
orjinal lipim yamulmuş olmasa zaten değişmem de ..
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
laguna lip bence makyajli kasanin lipi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
alakasız gibi olcak ama en ucuz lip hangi aracın suanda maşallah eskiden 30a 40a aldıgımız cıkma laguna lipleri şu 2-3 gundur 100-120tl lere alıcı buluyor forumda dikkatimi cekti
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
cupra lip cok ama cok iyi olur
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Kanka Cupra lipi seninkide bu fotodan daha yüksekte duracak varla yok arası olacak
bence ön taraf çok yüksek görünecek orj. çıkarıp bunu takarsan __________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
kanka laguna lip
daha ii gösterir gibime gelior ama asıl istediğim şu fotodaki lip gibi olması
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 13-09-2010 17:26. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|