|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
arkadaşlar gecen gunlerde istanbuldan cok temiz bi otomatik e34 520 aldık ankaraya gelirken en az 100 kere felan deneme yapmısızdır herhalde ama ben hayretler içerisinde kaldım cunku hepsinde ben gectim inanamadım tamam arabamı seviyorum ama bu kadarını tahmin etmiyordum sizin yorumlarınızı merak ediyorum
not: focusda hava filitresi kiti ve eksoz mevcut ( ne kadar etki eder bilmiyorum) |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
valla otomatik e34 için şaşırtıcı sonuçlar. Kısa mesafeli kalkışlar olsa, yada 150 km ye kadar yürümeler pek geçemessiniz focusu. Ancak azmedip üst hızlara çıktıysanız focuz gebermiştir zaten.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
e34 520 yarış arabasımı abi ya
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
iyiki sende o ara ankara otobanında deilmişin cem arabandan soğuyacakmışın valla
![]() (şakalar cemle aramızdadır kimse kendisinle dalga geçildiğini sanmasın) __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ahahaahha
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
e34üm olsa konforuma bakarım kimseyle denemem gemi gibi araba bide otm.vites ne gerek var __________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
focus 1.6 mı 2.0 mı ? bari onları da söleseydiniz
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ben focusun 2.0 olabileceği ihtimalini düşünmedim bile
![]() 2.0 olsa, hiçbir aralıkta e34 520i birde oto geçemes. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ah be keşke İzmir'de olsaydın. Denerdim senle daha önce hiç e34 geçmedim ilkim olurdun
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Bmw bu borumu
tabi gidicek.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: E30 3.18i Touring-E36 3.18is
|
6 silindir araba focus neki yani şaşılacak bi durum yok ister 2.0 ister 1.6 olsun focus BMW bu!!
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
nedersin ? haa şunu da belirteyim stok diip altından başka bişler çıkarsa....genelde millet aracım boş dio. sonra aracın altından başka şeyler çıkıyo ama neyse. cmt baskımı yaptırayım . ondan sonra zır stock e34 5.20 vs zır stock focus sport trend roll yapalım ? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 30-09-2010 18:25. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yok
|
yanlıs anlama olmus heralde bence focus gecmıs ki geçebilir.e34-e39 lar pek kalkmıyor 520 leri..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
ayrıca ankaradaki her turlu e34 520 ile denerim cunku bizim aldıgımız arac asırı temiz herhalde ondan daha temizi yoktur tr de olsada aradaki farkı kapabilecegini ihtimal vermiyorum burdan herkeze duyrulur aksini idaa eden varsa buyursun
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
otomatıkse hayatta ınanmam
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Nasıl yani otomatiği düz, düzü otomatik gibi mi kullanıyosun
Android misin
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |