kız arkadaşımın ablasına 2 araçtan biri alınıcak kararsızlar bana soruyorlar benim gönlüm jattadan yana fikirlerniz artı eksi görüşlerniz için şimdiden teşekkürler![]()
kız arkadaşımın ablasına 2 araçtan biri alınıcak kararsızlar bana soruyorlar benim gönlüm jattadan yana fikirlerniz artı eksi görüşlerniz için şimdiden teşekkürler![]()
jetta
10krktr
11' corolla var bizde 1.4 d4d güzel araç aslında ama bayan aracı olacaksa jetta daha iyi olur gibi düşünüyorum.Corolla biraz şirket spec kalıyor bence.![]()
Bence Jetta..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Jetta 90 mı 105 hp mi?
DSGli jetta derim ben....
tesekkrler herkze.. 105 hp olanı ancak bayan olmasına rağmen otomatik almamakta ısrarlıokuttum yorumları bizzat.. bidha gidicekler yrn jettaya bakmaya büyk ihtmllde son gidişleri alıcklar
Jetta Bu Yıl Kasa Değiştirecek Şu An Almanız Zararınıza Olabilir Sonuçta Yeni Kasa Gelince Eskiler Ciddi İndirim Görebilirler...
Corolla 1 2 Yıl Sonra Kasa Değiştirecek..Zaten Toyota Finans Yüzünden Bayilerin Ellerinde Pek Araba Yok
Dsg Şanzımanın Sıkıntılarını İyi Araştırın Derim..Şayet MMT Şanzıman Kullanışsız Ciddi Alışma Süresi Gerektiriyor Ama Sorun Oranı Dsg'den Az..
Birde Güzel Bir Fiyat Farkı Olacaktır İlla Onuda Göz Onunde Bulundurun...Jetta Alıcaksanız Bence Kesinlikle Bekleyin Yenisi Gelsinki İndirim Çok Olsun...İki Şanzımanıda İyice Araştırın Dsg'ler Problemleriyle Ünlü![]()
uzun yolda corolla daha konforlu koltukları süspansiyonu vsjetta popo+bel ağrıtıyor o koltuklarıyla
maddi ve servis sıkıntısı olmaması + ekonomi + konfor bakımından corolla daha fazla performans + plastik kalitesi istiyorsanız jetta.
bu arada bizdeki polo 1.6 tdi , 1 depo ile 550km yi geçemedi henüz (45lt falan deposu sanırım - ki gazlamıyoruz araçla klima açık normal kullanım)1250km oldu araç. ilk aldığımızda bile corollayı 43 lt ile 650-700 civarı gidiyordu minimum. fabrikasyon değerlerini karşılayamıyor vw nin 1.6 tdi ı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)