Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 13-04-2007, 19:42   #20

ALPER-VNS - ait Avatar

Otomobil: e60 / e53

senin avatarla yanyana duruyo resimler bakınca kıyaslamak kolay oluyo.. bence de senin renk daha iyi gösterio yapılanları..
ALPER-VNS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-04-2007, 22:35   #21
Dodo-FB
Misafir

-Kesinlikle İçi Siyah Angel + Mercek + Xenon çok uyumlu oluyor ..
Eski 13-04-2007, 23:43   #22

SertacTDemir - ait Avatar

Otomobil: NoNe

ALPER-VNS 65´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayberk, yorumun we yardımın için çok saol kardeşim.. bende krom yerleri iptal edicem tamamen farımdan öyle deniycem bi ona da ısınamazsam sertaç a wericem farları ikimizde kurtulucaz

farın ortası krom benim ama o sorunu da cam kestirip üzerine en açık filmlerden çekerek halledicem bakalım.. kapkara olsun heryeri

yay işinde de bnm motor biraz hafif heralde GTI lardan.. 5lik eibach taktım tüşmedi.. bende gittim 5lik 106 yayı aldım daha iyi oldu ama yine kesmedi beni.. 6 lık omp yi araştırıyım bari biraz.. eibach basmıyo bence çok..

sertaç sana msj yazdım farları satıyorum diye emin olamadım sonra yollamadm sildim bi arkadaş da istedi o ara farları tamam dedim gittim yanına sonra çay içip geri geldim weremedim yani acayip kararsızdım ama şimdi karar belli böyle deniycem bide..
alper araban cok guzel duruyor zaten bence bozma sade ve çok şık şu anda ; sen yeni bişiyler yapmak istediğinden gözüne batıyor bence ufak tefek seyler... ön tarafı birazdaha indiren bi yay bulsan cok daha guzel duracak bence
SertacTDemir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-04-2007, 23:56   #23

yaso325 - ait Avatar

Otomobil: e30 m20 stroker

yaso325 - MSN üzerinden Mesaj gönder
sana kim ne dese boş kardeşim kafan gidip gelio senin laz...

sen yinede bildiğini okuycağın için bişey demiom sana hayırlısıyla satsaydın bi babanıda kendinide kurtarcan...

yok hızlı araba yok geniş araba diye arabasız kalıcan o zamn da benden araba isteme vermem....
yaso325 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 14-04-2007, 00:21   #24

ALPER-VNS - ait Avatar

Otomobil: e60 / e53

yaso325´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana kim ne dese boş kardeşim kafan gidip gelio senin laz...

sen yinede bildiğini okuycağın için bişey demiom sana hayırlısıyla satsaydın bi babanıda kendinide kurtarcan...

yok hızlı araba yok geniş araba diye arabasız kalıcan o zamn da benden araba isteme vermem....
werirsin werirsin.. deiştirmiicem yasin ama resimdeki gibi yapıcam.. bi gün gidelimde uğraşalım bi

sertaç çok saol.. yay bakınıyorum zaten ama olmadı nam coilover yapıcaz napalım.. düşmesi şart ama bencede..
ALPER-VNS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 06:22 ::::