|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
arkadaşlar bu iki modelden birini artık kesin kesin düşünüyorum nasip olursa bugün akşam binip gelicem birine ama kafamda daha soru işaretleri var performans açısından hangisi daha iyi performans saglar kullanan bilen arkadaşlar wardır elbet....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ull-clio/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32391220/detay __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Civic 69 binde ise kacırma derim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
civic'in km.'si bana inandırıcı gelmedi içi direksiyonu falan aşınmış bayaa..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
ewet orj km.de honda özel servisteymiş araç ama performans açısından hangisi daha iyi gider onu çözemedim daha
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
rol veya dragta performans olrak hangisinde daha iyidir bilgisi olan varmı
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
performans olarak bilememde clio benim evin yanındaki elektrikcide çalışıyordu sahibi her sabah görüyodum düzgün arabaydı temiz bakıyordu sahibi.. ayrıyetten bende 1,4is var bayramda 195tl benzine 980km yol yaptım eger ekonomi soruyorsanız benim arabamda 150binde çok memnunum.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
walla benim için önce performans daha snra tabiki yakıt geliyor ama zannedersem clio bitazdaha atik gibi geliyor bana 1.4 16 v 98 hb ama illaki performansını bilen vardırr yardımmmmm
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
civic daha ii perf olarak.km sı orj se kesınlıkle onu al dermdaha keyıflı bı araba ayrıca.
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Yapmayın etmeyin
![]() Honda nere clio nere Ben 1.4 is kullanıcısıyım tatlı bi mod var araçta basık falan çok dikkat çekiyor ama ben cilo alabili ama alma sebebim daha ekonomik bi araç olacağındandır niye diye sorarsan detayını açıklarım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
walla teknik karşılaştırmalara bakıldıgında clio biraz daha öne çıkıyorr ama bilmiyorum clioda en azında yapılı bir araç jant lastik yay stop x zenon fiyat olarakta makul ama hondaya alırsam jant yay stop ıvır zıvır nerden baksan kafadan 1500 gideri olcak..
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: :)
|
ben de civic dicem ama fanatizmden zannetmeyin, hakkaten civic nireeeee clio nire;hele ki yaşın genç ise...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Citroen C5 & New Seat İbiza & Opel Meriva
|
Performans olarak clio önde olucaktır...4 kapı bi araç...
civic tek kapı satarken biraz sıkıntı olabilir... Civic 98 clio 2001 model civic 69 bin de (ne kadar doğru acaba) Clio 200 bin km de :S bence sen başka araçlara bak...yada civic 13 e bırakılırsa kilometresi doğruysa alınabilir... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
clio yu canlıda görmüştüm çok iyi duruyordu düzgün temiz bi aractı şuanki halini bilmiyorum lakin baya bi zaman önceydi motor km fazla gibi geldi ama kullanıma bakar tabii bu durumda
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 Sport + 10 Hp
|
sen bence bu araclar yerine başka araclara yönel
çünkü performans istiyosan yakıt sıkıntı değil diyosan clio nun 2001 model 1.6 16v modeline bakabilirsin ben kullanıyorum.çok memnunun arabamdan kendi kategorisinde gayet iyi yürürü var.basmazsanda gayet ekonomik bi araç tek sıkıntısı tek kapı, satış acısından
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
olursa yarışlara hazırlamayıda düşünüyorumm o yüzden 1.4 tercihim __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
performansını deneyen yok muuuu clio ile hondanın
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MeGaNe&Clio
|
honda hakkında hiç bir yorum yapamayacağım ama clio III var bende 1.4 16v.düzde performansı fena değil.fakat yokuşlarda torktan bariz bir şekilde kaybettiğini anlıyorsun.
kilo olarakta sanrım senin baktığın araç clio III lerden daha hafiftir.biraz uğraşırsan 9 sn leri görebilirsin bence 0-100 de. aracı ilk aldığımda 3 kişi ve 3 sn patinaja kalmama rağmen ben 11.1 sn yaptım.video var eve gidince paylaşırım. parça bulma ve önü açıklık konusunda söylemeye gerek yok sanırım honda baya bir önde.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|