civic al bence dusunme her acidan rahat olursun merak etme;)
Printable View
civic al bence dusunme her acidan rahat olursun merak etme;)
aynı paraya 1.6 16v bulursun daha aksesuarlı, ön takım süspansiyon olarak fabrikasyon olarak çok daha iyi, vede filtre, egzos, headerlı 1.4is hondayada stock halinle temizinden 3-4 boyun varken bencede 1.4 16v alınmaz.
problemsiz civic 1.4 is+CAI+Header+komple orta borulu+son susturuculu ile kendi aracımı denedim sadece son susturucu var orta borular falan stock filtrem yok 3-4 boy arası sıkıntısız geçiyorum. 1.6 16v 110 hp 965 kg araçla 1.4 16v 90 hp 1050 kg aracı nasıl kıyaslıyor vede geçtiğime şaşırıyorsun anlamıyorum :)
bugun bu clio yu atakoyde gordum plakasi zz 4704,cok temiz ve jantlariyla birlikte sIk duruyordu .sabah okudum konuyu araca baktim,yolda giderken jantlarindan tanidim sanslisin:)
Ben sana honda cıvıc ı al derim.Araba çok diri duruyor km si güzel ..
civic i kaçırma temiz görünüyor....
her yönden civic alınır hatta satılık civic var hemde 2000 model:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31462174/detay
Hala ne tartışılıyıyor yaa :) gir honda forumlarına 1.4 is in neler yaptığını duy piaysada ki bir çok 1.6 yı yer yutar + honda biri at diğeri .....
bütün hondacılar yorum yapmış kacırma dıye:D
bu ne ya her tarafı boyalı ful stock 14bin tl yuh yani uzak dur derım
clıo on numara bu cıvıc ın yanında
ben 1.4 clionun 9 sn olayına şaşırdım sadece.
1.4 için hazırlıyorsan tsi golfler can sıkabilir onlarla başedebilecekmisin?
benim denediğim şartlarda 11.1 sn çıktığına göre.dediğin işlemler ve birazda araç sökülürse olamayacak şey değil bence.1060 kg olan bir araçtan bahsediyoruz sonuçta.
he olmassa ne olur yanılmış olurum en fazla:)
106 değilde biz dökük denilebilecek bir vts ile megane coupe yi denedik.sonra anladık gerek yokmuş denemeye.:)
Seçenekler arasına Polo 1.4 Sportline ekleyebilirsiniz. Şanzımanı çok kısa, motoru da 1.4 101 hp. Ama temizini bulmak kolay değil :)
arkadaşlar dün ist daydım her iki aracada baktım clio temiz demişlerdi sadece boya var dediler ön kaput arka bagaj sol kapı deyişik çıktı ondan vazgeçtim.. hondaya baktım grüldügü gibi degil boya istiyor jant lastik spor yay vs masraflarını göz önünde bulundurdum ve onuda gözden çıkardım ve bi başka baktıgım clio vardı onu aldım temiz boyasız bu sabah girdim denizlide allahın izniyle yavaş yavaş bişiler yapmaya başlıcaz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-clio-hb/detay
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin