|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Hali hazırda en iyi yürüyen bilindik vti hangisidir ?
Bizim Rol vti kadar iyi yürüyen varmı biyerlerde deneme videoları varmı ? Yine Ankradan Krc vti yükleniyor yakında onu görecez,bir vti da konyada var diye duymuştum..Eveettt Bir dökülsün videolar fikirler ![]() Anketi sonra düzenleyelim veya anketsiz olsun ![]() Tartışma olacak ama seviye düşmeden
__________________________________ Piston Garage Son Düzenleyen chiefkadir; 11-10-2010 23:54. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
en hızlısını bilemem ama hızlı bir vti sahibi olmak güzel şey...
hele ki yaşadığın şehirde seninle deneyecek tek bir vti sahibi dahi olmaması bambaşka bir şey
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
en hizli atmosferik arac izmirde nami dger laci vtec bu konunun cevabi belliki zaten =)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
hahaha denemek lazım
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
Yanlis anlamayin ama birsey dicem , boyle bir konu var okey ama , birazda araclardaki ufak tefek seyler yazilsa daha iyi olmazmi..
mesela ben rol vti nedir bilmiyorum, neler var en azindan biraz neler oldugu yazilmali bence. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
lacivtec şuan gördüğüm kdaryla
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
laci vti eskiden ilk sıradaydı
ama aradan cok sular aktı bu kadar emin olmamak lazımcvp hakkımı kullanmak istiyorum... ÜNTAR's viteks
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Ben ezbere yazmak istemedim ..Krc vti specleride yakında netleşcek Rol vti sahibi okuyo zaten yazar Bir vti ımız daha var ama henüz iddiası yok ,ankarada baya var vti ama atmo olarak eski yıllardaki gibi değil
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Antalya da üntar kardeşimizin sahibi olduğu Baştaş performance nin yapmış olduğu ciyer li bi vtec de bizden
![]() alıntıdır.. motor: eagle krank,carillo kol, wiseco 84mm 12,5cr piston, darton gömlek, subap,yay,şapka crower,valve guide bronze,arp saplamalar,yatak, crower dereceli egzantırık,rc enjektörler,crower egzantırık kasnakları, aem benzin rayı,b18cr emme ve gaz kelebegi,aem v2, dc 2,5'' manifold,baskı,hafif volan,balata,aem ems beyın,catback 63'' egzos sistemi,4,40 kısa ve kılıt, walbro benzin pompası,ıtr yag ve su pompası,buddy club ü.kapak contası, buji kablosu,koyo radyatör vs vs aklıma gelenler bunlar sımdılık. __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı Son Düzenleyen onursoytam; 12-10-2010 00:18. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Draglarda metindi galiba muhabbet ettik baya araba orda çok hızlıydı, sonra bu boş megane rs ve caili typer videoları görmüştüm o kadar beğenmemiştim..Şimdiki hali demek iyimiş
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bu işin sonu yok aslında herkez memleketindekini savunur...sebebine gelince adam onu görmüş onu biliyor
taaakiiii ulusal draglar baslıyana kadar.atmo kategorisinde herkez görür diyorum ben. laci 1.9 üntar 1.9 digerleride 1.9 mu? __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
1.Onur VTS
2.diğerleri __________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
tabi ki laci vtec
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
birinci bellıde ( laci vti izmir ) 2. kım ??
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
bu arada xxx vtı rol vtı dan daha hızlı anket sonuclarına göre hehehe
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
xxx leri yarın cem'e söyleriz dolduruur vti lar çıksında piyasaya
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: not yet
|
rol vtec de laci sıkıntı yok
birde konyadaki vtec diyorum ben canlı canlı izleme fırsatım oldu draglarda gerçekten yürürü muazzam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |