vıdeo varmı vtec 318:)merk ettım
Printable View
Dandik vtec bulmus denemis geçmis :D
vtec ve 318:hahaha:
deneyin deneyin ya video izleyelim :D :D
vti typer ikilisi dandik m3 gecince bişey olmuyo
3.18is dandik vti gecincemi oluyo :D
vti var vti var :D:D:D:rolleyes:
Son zamnlarda dıkkat edıorumda vtecler nerdeyse tofaslarla denesın gecsınde... tabırı kullanılıcak :hahaha: :hahaha: guluorum sadece guluorum bu ınsanlar ya harbıden kanlı bıcaklı vtec dusmanı yada harbıden hıc yuruyen vtec gormemsler :D :D
X5'i geçmenin hayal olacağını anlayanlar 318'e sardılar nedense, hakikaten komik olmaya başladı son yorumlar :)
yok biz 318 le vtec gecenlere sardik x5 e laf eden olmadi post lari oku istersen arkadasim ;)
1.si kimse 318 yazmadı, 318is yazıldı.
2.si her ikside site üyesi olan 2 arkadaş kendi arasında araçlarını denediler videosunu geçen sayfada verdim.
Şimdi sorun ne?
Vtec geçilmez, vatan bölünmez :)
Benim x5 im olacak. ....... (fill in the blanks):D Bence konu kilitlensin artık
4.4 ile ışıklarda denemişliğim var (önce dostane kısa bir sohbet sonrasında camlar kapandı : )
3 e attığımda yaklaşık 2.5 boy olan fark 3 ün sonları ve 4 ün ortalarında kapandı ve yavaş yavaş önümde uzamaya başladı :)
specler; cai, dc-4-1, stock son sust
Hiç bi araba geçilmez degildir..
vtı ım olsa geçerdim :D
Ne vtec mis be, vtec cemaati kurdunuz len burda. Hepinize meydan okuyorum, sizi gecerim :)
Ooooh gecenin konusunu actim, sabaha kadar konu hit yapar... :D
amcanın birisi çenesini tutamayıp azcık tutarsız laf etti diye arabamı turbolanır nosmu takılır hayalci olmayalım lütfen :D
konunun ne kadar sacma oldugunu anlayabılıyomusunuz?
bırı 4.6lıtre bırı 1.6lt saka gıbı arada bı 300c motoru var be arkadas..
bu arada 3.18 once ies gecsın..
Hemen hemen ton başına aynı beygir veriliyor. Devriyle vtec geçebilir....Sonuçta kilo herşey...
tork oda nesi
tork kelimesini hondayla yan yana koyamadım ben :D
http://px6.streetfire.net/0001/12/61/1072116_600.jpg
x5 in geçeceği çok bariz de amcanın o lafını ağzına tıkmak lazım. sonra da yüzünün aldığı hali izlemek lazım :D motorunuzun sağlığı iyi durumdaysa 100shot nos basın, nasılsa 1 kere denenecek kaldırır herhalde :) amca da şaşırsın biraz... ;)
turbo vtec e gelince ; erola gerek yok o çok fazla gelir amcaya,amca benimle denesin roll drag :D ama top speedde o geçer ben en fazla 230 görebilirim :D 5 kesici o kadar :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
yok artık lebron ceyms :D ne x5 miş bu ya supercharge falan mı takılmış corvette geçecek kadar? corvette basmamış olmasın?
honda düşmanlığı yaratmayalım lütfen :D turbolanınca honda da torklanıyor :D
318is ile vtec deneme videosu kamerin vtec galiba, uzunca süre önde kalmış ama top speedde bi sıkıntı var galiba devirlenememiş araba 5e atınca.bide kamer vitesleri çok sakin atmış ya :)