teşekkürler.evet görünüşü biraz sert.
güzel araçlar denk gelirse neden olmasın :D
Printable View
beyler araçları araştırıken citroen xsara dikkatimi çekti sizce nasıl bir araç ?
geçmişini herkes biliyor zaten aracın:D
110 bg
0-100= 9.7 saniye
0-100 7 sn lik rs lazım sana :D
xsara güzeldir. 2000 model gri var bıtane bende lpglı klıma,abs,cıft aırbag 12 lira cıvarında..
ama bence almışken 2004-2005 al Dizelını.. Hem makyajlısı daha hoş ;)
Clio RS :)
96-7 toyota camry v6 + lpg
3.0v6 190hp otomatik, cruize control, sunroof deri doseme, guvenlik, devasa ic mekan ve bagaj, iyi bi yol tutus lpg ile de gayet ekonomik bi arac.kmler korkutmamalı toyota sorunsuzlugu.iyi durumda araclar bulunabilir.
kardeşim fiat marea hlx verelim :) her yönden tatmin eder sizi..
0-100 clio hb 9.6sn olması lazım. xsara geç dostum elinize yapışır nikahı basarsınız :D clio iyidir... ayrıca 0-100 lere son hızlara takılma. 1 baskı balatanın eskimesi 0-100ü örnek : 2sn arttırır son hızıda 10km azaltır :)
diyeceğim şu ki alınca bakılması lazım arabanın gidişine
konudaki postları okumadan önce direk primera demiştim corolla ve civic olmaycak dediğin için ne olursa olsun japonu tavsiye ederim hocam clioların 1,6 16v K4M motorulusu gayet başarılı aynı motor benim meganımda war fakat hacim olarak nissan daha mantıklı duruyor aile için hayırlısı olsun...
sahip olduğunuz astra nın 1 yeni kasasını alın ? o fiyata güzel donanımlıları mevcut çokta güzel bi araç bence
2005 ford focus diyorum kesinlikle.
hocam çok yüksek dersem yalan söylerim hafifte olsa alçak bi kullanım şekli war en azından ben koltuğu indirdiğim için daha rahat kullanıyorum boyu çok yüksek olmayanlar için koltuğu yukarda tutunca hem yüksek hemde görüş açısı güzel bi sürüş stili oluyor...