|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar aracımın 3. ve 5. vitesleri cartlamaya başladı
büyük ihtimalle senkromençler değişecek...araştırdım biraz carbon daha sağlam gibi....aranızda kullanan var mı?? veya tavsiyeleriniz...orjinal mi carbon mu??saygılar.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Carbon senkromençlerin 1 sene kullanıldıktan sonra yine cartlamaya başladığı hakkında bir duyum aldım. Bu yüzden kırılana kadar açmayacağım sanzumanı 3 de basarım 1 ve 2 de 7,000 de vites atarım sorun suz devam.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende açtırmak istemiyorum ama bakalım normal vtec altı atarken sorun yok ama dediğiniz gibi 7000 civarlarında çartlıo..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
mertcanla bırlıkte aldık bız ıkımızınkıde 10bın km olmadan cırtlamaya basladı.orj servıste seti 1600 lıra az kullanılmıs cıkma bul derım
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Typer
|
benimde merak ettiğim konulardan biri aslında benimde sadece 3 vitesde var sıkıntı
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
peugeot un gözünü seveyim serdar
ucuz bunun parçaları ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Ben olsam orj. parça kullanırım ki Serdar senin aracında çok yüklü değil bu sebepten ömürlerinin çabuk bitmeyeceğini düşünüyorum carbonlar pahalı ise girme derim o olaya.Para çokomel ikilisi hangisinde mantıklı ise ben onu tercih ederdim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Arkadaslar konuya bende eklenmek istiyorum ve lutfen ekleyin
![]() Benim artik 1'den 2'ye, 2'den 3'e, 3'ten 4'e cirtlamalar yuksek boyutta 7000 devirlerde basladi, mesela 7500 dd'de 2.'den 3.'ye atamiyorum, girmiyor yani oyle boyle degil, onceden cirtlamasina ragmen atiyordum. d16a9 sanzumanina ne gibi bir uygulama yapilabilir bunun icin? senkromenc basit diye duydum, rahat vites atmak istiyorum artik
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
senkromençleri değişince bi problem kalacağını sanmıyorum yaa...
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
2.3.4. ve 5.vıtesler cırtılıyor carbon senkromec var bendede pek memnun kalmadım acıkcası oem den şasmayın bence |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
cabonların daha sağlam olması gerekmio mu ??
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bende öyle sanıyordum ama
söyle birşey durydum USA dakı firma 2.el senkromeçleri alıp carbon kaplayıp satıyor... ne derece dogrdur bılmem ama acıkcası pek memnun kalmadım. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
ya inanmayın böyle şeylere
![]() karbon senkromenç nedir ![]() daha sağlam falan değil.asparagas işler bunlar. orj devir dönüyosanız debriyaja hakkıyla basıyosanız nasıl bozuyosunuz senkroları maşonları. demekki vitesi yuvasından hızla çekerken debriyaja tam olarak basmamış oluyorsunuz. neyse mevzu bu değilde. carbon marbon oem den sağlam değildir. __________________________________ , |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:23 ::::

büyük ihtimalle senkromençler değişecek...araştırdım biraz carbon daha sağlam gibi....aranızda kullanan var mı?? veya tavsiyeleriniz...orjinal mi carbon mu??