TypR önden çekiş S2k arkadan itiş ara hızlanmalarda ve son süratte neler olur ???
TypR önden çekiş S2k arkadan itiş ara hızlanmalarda ve son süratte neler olur ???
s2000 alır gider![]()
Aşşa yukarı aynı şeyler yapılmış araçlarda, alt devirden basılırsa type-r max torkunu s2k ya gore çok daha erken uretiyor(motor teknolujisi daha üstün) o yuzden one atlar ama son suratlere doğru s2000 geçer.
aradaki beygir farkı mıdır acaba bu galibiyeti saglayan yoksa bilmediimiz bişiler daa war mı??
son sürat s2k.Ara hızlanmalarla (özellikle alt devirlerde)type R biraz daha avantajlı ama devir arttıkça type R ın şansı yok diye düşünüyorum.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
top speedlerde6km fark var
40 bg farkta cabası alt devirlerde typer ustun onun dısında s2000 yurur yani 400 m lerinde 1 snye yakın fark var..
s2k...
alın size standart type-r s2k her şartta
http://www.youtube.com/watch?v=OZhTfSWfMCE
ikisi boyle zor bulunur![]()
ECUTECH İstanbul
Rollingte bir süre TypeR önde olabiliyor ama özellikle 160tan sonra s2000 çok giidyor ..
videoyu izlemedim ama typer ın pistte gecmesii çok zor ya s2k pistte m3 lerle yuruo
grkm
rollingde kaç gibi hızlarda önde olabilior typr o zman impodanda önde olur bi süre typr bi süre
s2000 arkadan itiş olduğundan yere verdiği güç kaybı daha fazladır onuda hesaba katmayı unutmayın, saygılar
^ katılıyorum . Özellikle Eksoz/Filtre/Header vs kombolu bi Type R aynı komboya sahip S2k ya göre daha güçlü olabiliyor.
Tolga hatırlarsan araban rodajdayken senle kırmızı tamamen standart bi typeR denemi$tik bahçe$ehir temde .. O gün i$te arada ki farkı görmü$tük hemen hemen 2de 70te falan basmı$tık 4te 160ta s2000 geldi ve farkı güzelce açtı.
P.s. : tolga 3ü kaçırmı$ olmasına rağmen böyle geçti ..
Gelelim stock typeR stock wrx konusuna . Wrx ile hiç özellikle typeR la deneme fırsatım olmamı$tı. Yolda rastla$tığımda sadece sıkıyordum pe$inden.. Neredeyse aynı gidiyorlar zaten ama 200den sonra TypeR oldukça hızlı oluyor Wrx e göre (ağırlık + $anzıman oranı + 4 çeker)
benim type-Rım var çok memnunum ama s2000 geçilse bile yakışıklılığı yeter![]()
sanırım burdaki herkes s2000 ister
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)