|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: SArocco
|
Arkadaşlar aracımın orjinali 105hp 290nm
Araçta şu anda garrett gt1779 egzoz filtre yazılım var. Tahmini 170-180hp arası güç 400+nm de tork var. Yazılımdan sonra bir hafta geçti artık baskı hemen ısınıp sıyırıyor. 2 kere hızlı vites atayım 3. de kaçırmaya başladı. Bronz balata yaptırma işine girsemmi yoksa orjianlinimi çaktırsam bilemedim. Fiyatlar hemen hemen aynı olcak. Bi yerde fiyat aldım bronz a 400tl dedi. Ama korkum şanzımana ve aktarma organlarına çok yük bindirip kırmak. Bronz mu önerirsiniz yoksa orjinalinimi? Bronz benim arabaya gereksizmi yoksa ömürlük olurmu. Kalkışta sarsıntıyı göze alıyorum bronz takınca onu söylemenize gerk yok Benimkinin boyutunda organik balatada yok olsa ondan çaktırcam o güzel ama...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
şaşmazda balatacı şahin abi işini gorur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hangisi için ama
![]() Ben karar veremedim. balatacı var bir kaç tane bildiğim.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
bronz cakcan murat kurtarmaz oem balata...bnde de 410nm var, deneyelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
peki dediğim gibi şanzımanı vs kırma ihtimalim varmı. Sıfırdan kalkışlarda. Yoksa kalkışta hep sakinmi olmak zorunda kalcam.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
senin icin stage 2-3 seklinde balatalar mevcutmu bi onları arastır istersen?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
sacks a baktım daha piyasaya sürmemiş benim için olanları. Şu anda benim yapabilceğim ya orjinal yada bronz. İki seçeneğim var Diğer seçenekler henüz mevcut değil. Olcağınıda zannetmiyorum . 105 lik mjet le uüraşan bi benim dünyada deli şeetmiş beni |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ikitelli ataturk otosanayi sitesinde soner abi bu isi yapiyor, ben 2009 yilinda eski beyaz hatchback civic si aracima 16 yaprak bronz caktirmistim, 8 on, 8 arka bildiginiz turbo balatasi olmustu, araba olene kadarda giderdi, kaza yapip pert etmeseydim
![]() Ama kaliteli oem balatandan sasma dicem, arabanin stock beygirine gore yapilmistir o baski, bu speclerle kisa omurlu olur. Bence olmaz, ama yinede yuruyeni elden gecir. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
bazen kritik olan o tork kaldircak baskiyi bulmak oluyor...bronzun da kaliteli olmasina dikkat et, fatihin dedigine git basin agrimaz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ya bronz da illa ufak tefek sıkıntılar yasıyacaksın titreme vs gibi sonuc olarak hicbirsey orjinal mal gibi olmaz fakat bronz daha uzun sureli gider aracında kacırma olayı pek olmaz..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.3 CDTI
|
tek çaren bronz kardeşş....
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
bu ustalar bronz balatayı nasıl yapıyor ? Açıklarsanız belki bende yaptırabilirim turboyu bende büyütmeyi düşünüyorumda. 160hp de balata cıvıtıyormuş
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
Ben de aracımdaki son işlemler sonrasında bronz yaptırdım. Benimki 8 yaprak, 4 ön, 4 arka.
Kalkışta debriyajı ayarlayamazsanız çok sarsıntı yapıyor bunlar bilindik ve kabul edilerek yapılan şeyler ama, hiçbir koşulda kaçırmaması ve uzun ömürlü olması çok güzel Özellikle bizim Hyundailerin orjinal balataları kaşar peyniri kıvamında olduğu için 20-30k kmde balata bitirip sıyırmaya başlıyordum, şimdi tek korkum baskı ![]() Günlük kullanımda da sıkıntı yaratmıyor, ancak anne baba bindiğinde sarsıntı yaparsanız laf ediyorlar o kadar Ben kendim kullanırken çok mutluyum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:23 ::::

Benimkinin boyutunda organik balatada yok olsa ondan çaktırcam o güzel ama...