| Anket Sonuçlarını Göster: hangi dizel? | |||
| corolla |
|
27 | 42.86% |
| 308 |
|
8 | 12.70% |
| leon |
|
28 | 44.44% |
| Oylayanlar: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
Arkadaslar valide arabayi degistirmeye karar vermis durumda...
0km dizel-otomatik-guvenli ve icinin ferah olmasi kriterleri mevcut..ayni zamanda bindigi arac haftada en az 1000km yapiyor ve pek arabasina bakan birisi degildir yani saglam bir arac olmasinda fayda var... benim gorusume gore 2011 corolla d4d 6speed multimode comfort extra'yi tavsiye edecegim ancak aklima ayni fiyat araligindaki leon style 1.6tdi dsg,308 hdi 112 sportium otomatik geldi,sizce hangisi en mantiklisi olur? __________________________________ 97' E36 318is - sold 97' 106gti - sold Son Düzenleyen tunch; 02-11-2010 02:24. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
Dsg varken diğer seçeneklerin en azından şanzıman olarak pek şansı olmazdı benim gözümde.
Şanzımanı iyi olsa corolla derdim ama o salak şanzımanın ısınma sorunu ve yokuşta kaydırma olayı var malesef. 308 için şöyle bir alıntı yapayım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bu testteki sanziman benzinlilerde var,308 112hp dizelde yok. dizelde 6 vitesli yari otomatik var,ayni zamanda corollada yari otomatik.yari otomatik in ilk 2 vitesi biraz sarsintili vites gecisleri hissediliyor ama tork konvertoru olmadigi icin ciddi yakitta dusme var.308 in 4 vitesli otomatiginden daha hizli auto6r.leon fazla sportif kacar bence anneye,ayrica dsg ye de o yuzden gerek yok.bence 308 ferah ve yeterli olur,zaten ncapten 5 yildizli.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Normalde direkt leon derdim ama anneye alınacaksa sadece görüntü olarak konuşim önce corlla sonra 308
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
görselik olarak herturlü leon ama coralla daha farklı bi şey cok fena yaw gidişi yetr
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NoN
|
aralarından gözüme en iyi gelen corolla oldu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
308 çok az yakıyo bi fikir olsun?? tabi diğerlerini kullanmadım bilmiyorum?
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Düz vites seçimi olsa idi corolla neden olmasın derdimde corolladaki multimode şanzımanından kaçın kaçabildiğiniz kadar uzağa hem toyota markasının aksine sorunlu bir şanzımandır hemde performans olarak araç yerinde bile kalkamayack derecede vasat (0-100.14.8 sn ) vede fiyatı bi hayli yüksek
308 deki 112hp lik motor yeni euro5 normlarında yarı otm tarzında bi şanzımana sahip muazzam az yakabiliyor yanlış hatırlamıyorsam istanbul-antalya yolunda bir rekoru vardı 3.45 lt ortalama ile..fiyat donanım seviyesi bi hayli iyi şu anki indirimlerle fiyatı çok makul leon daki şanzıman şüphesiz en iyisi motorda başarılı ama şahsi fikrime göre eksi durumları fazla özellikle istediğiniz ferah iç mekan konusunda başarıdan çok çok uzak ve iç mekan tasarımı ve kalitesi iyi seviyede değil.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
sorunsız sıkıntısız olsun diyorsanız leon sonrada corolla...
308 i direk eleyin bence...30.000 den sonra her yanından ses geliyor... |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: yok
|
307 vardı bizde bilmiyorum 308dede aynı sorun varmı ama şunu söyliyim ilk10-15 bin km güzel sonrası yorucu ve sıkıcıydı..Bize kısa sürelüğine gelmişti ön takım kasislerde sapıtıyordu.
Son Düzenleyen ST-max; 02-11-2010 21:27. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
siyah corolla hayirli olsun,otomatik degilde manuel alindi yazilanlar dogrultusunda,tesekkur ettim herkese
__________________________________ 97' E36 318is - sold 97' 106gti - sold Son Düzenleyen tunch; 03-11-2010 13:30. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
dizel otomatik.tek seçenek leon bunların arasında.yarı otomatik şanzımanlar resmen vites atarken bekliyorlar.ayrıca anne kullanacaksa yarı otomatik bayırda filan geri kaçma yapabilir.bizde anneye leon tercih ettik şeker beyazı.siyah alırsanız antalyada vardı bi tane hemen teslim edebiliyorlardı sanırım.7 ileri dsg.dsg varken diğerlerine dönüpte bakmam
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
leon iyidir
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
direkt leon derim. daha modern cizgileri var. motor desen kanıtlamıs durumda kendini.
güvenlik desen diger 2 modelden asagı degıl. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
aferin tunç corolla aldıgın iyi olmuş
getir onu bana
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: a4 2.0 tfsi quattro
|
düz olsa direk corolla ama otomatik olacaksa leon öne çıkar..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: dci
|
araç çoktan alınmış
siz halen öneride bulunuyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
mesajları okumak önemli bir şey değilmi
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
corollamı alınmış şimdi benim sabah sabah kafa basmıyoda
|