cam car cok konusmus
Printable View
Olması gereken olmuş bence.
eee bu bizim 1.4 ü çok hafife alanlar oldu kardeşim cevabını vermiş
sametçim şu dediklerimizi yap konuştuklarımız jant set anladın sen sanada maşallah arabanada
erhan abi yardır melav suu olmuşsun ;)
baho tsi falan hikaye olmuş kardeşim araban gi,der olmuş kazasız cezasız sürüşler olsun
deneyen tüm arabalara maşallah allah kaza bela göstermesin
buda benden....
http://www.youtube.com/watch?v=TAHtsp97CSE
herkesin ayağına sağlık maşallah tüm araçlara,
son videoda görüldüğü gibi iki araçta da usta sürücüler varken dahi,
palio 1.6 16V HL, sadece egsozlu 1.4is in içinden geçemiyormuş, şimdi de nedense kimsenin sesi çıkmıyor!...
samet aracı hafiflet + tenekelerini tak daha giderin var (Ne zaman istersen deneriz, lipi halletmeye gittiğimizde deneriz.)
bahadır kardeşim maşallah araç gayet iyi duruma gelmiş, bence de biraz daha gideri var kurcalamaya devam :D)
erol ve erhanın araca da maşallah, demekki erol headers filtre girse daha da iyi gidecek maşallah,
aslanın yorumlar süper cam car da sürekli o olsun :D :D
bahadır son nokttada suan :D daha kurcaIamasın:) paIıo tenekeyIe benım dusuncem 1.4is e bı boyu var buda 13 hp farka gore hondanın ıı yurudugunu gosterır,önder senın Iıpı bekIersek ....
bu arada 4 5 yuruyusten sonra 190 gordugum arac arsIanda 180 ı gecmedı bunu neden yapar baskı baIatadan mı?
ben eroIun is Ie 2 deneme yaptım ıIkınde 4 boy ayırdım aha dedım arabam tamam sonra durduk bahadır pıIotajı zayıf ben gecım dedı ok dedım bı burun ondeydım bahadırın onune arac cıktı pit e gırdık:))) bahadır eroIun aracIa dewam edım dedı bahadıra bende senın aracı gorım dedım arsIanıda benım duIduIe.. ama bu yuruyusten sonra aracta nedendır annamadıgım bı şişme vardı 6.800 de gaz yememe yaptı.. itaIyan motorIarının kronık ruh hastaIıgına verıorum:):):)
onder bıde oncekı sıktıgımızda benım ıIk roIIing denememdı bu sefer vıtesIerde sıkıntımız yoktu 7100rpm hakkı
Samet61 sen o arabayı kimseyle deneme bence, hatta direk git sat...
Rezil kepaze ettin 1.6 16v palioları.
180i 190ı gecmeyen palio mu olur yahu 1.2 mi bu araba?
1.6 +13hp daha güclüsün, 4. viteste nasıl 1.4 araba gelir gecer seni?
Yazık vallahi kac sene kullandım su arabayı, teampalioda o kadar paliosu olan adam tanıdım ama böyle bitik bir palio görmedim...
1.4is sahipleri de hemen moda girmis, Allah askına inandırıcı geliyormu size 1.6 sizden 13hp fazla arabayı 4. viteste gelip gecip acılıp gitmek?
Adam kendi yazmıs 180de araba takıldı kaldı diye biz 210 220 görüyorduk palioda, bu araba 1.2 palio kadar anca gidiyor benim anladıgım...
Bence sorunlarını halledene kadar denemesin, hos tüplü arabanın orjinal bir palio gibi saglıklı yürüyebilecegine imkan vermiyorum ben.
13 saclarla tabiki degisir gidisi ama bu sorunlar varken cok birsey farketmez bence, araba sisiyor 180de kalıyor falan yazmıs, 3 sene kullandım her bindigimde gazladım hic sisme falan görmedim. Hergün aynı top speede ulasıyordu. Yeterki bakımlı olsun araba.
4. viteste acılıp gitme durumu da yine bu arabanın sorunlarıyla alakalı bence.
Aracın üzerindekilerle kac hp aldınız? Dyno varmı? İyimser sekilde 13hp aldınız diyelim 1.4 103hp 120nm+ tork ve 1.6 103hp 145nm tork 2 otomobilin hangisi 4. ve 5. viteslerde daha iyi olur, hacim ve torktan dolayı gelip gecip uzaklasma durumu imkansız. Tabiki aktarma sanzıman oranları falan da önemli ama kabaca hesapla palionun da aktarmasının ve sıkıstırmasının iyi oldugunu düsünürsek gercekten düsük hacimle gelip gecmek zor. ;)
beklenen bonus video 1.4 & tsi
http://www.youtube.com/watch?v=Fml3kk14Aqg
1.6 16v hL 1.6 ies gozumun onunde aldı tabıkı honda nın surucusu pek de basarılı degıldı ama palio aldı
dyno yok malesef ama d14 ustası Dodo Bizar ın sitesinden bir alıntı yapayım:
-Honda Civic 1.4 EJ9 sedan D14A4
-118bhp@6500rpm
-137Nm@5400rpm
-Simota air Induction Kit
-60 mm intake tube
-Denso iridium power sparks
-5star 9.5 mm ignition cables
-"sport-spec" valve timing adjustment
-Mobil 0W40 engine oil
-Custom cat-back exhaust 50 mm Danelatos
-Dc Sports 4-1 ceramic coated exhaust manifold
-Sebring high flow cat
-3-wire O2 sensor
-JG Edelbrock IM
-APEXi VAFC2
benim listeden çok büyük farkı yok...118 vermez bizimki ama 103 dende fazladır diye düşünüyorum...
bu konu stock olarak ıkı aracta öyle acılmış sende aracım stock degıl ama stock ile aynı yürüyor ayarsız demıssın ama aracın maaşallah stock aracın 2 katı gıdıyor.
2 tane ful stock 1.4is 1.6 palio benzınlı temiz denesın yınede söyluyorum palio ezer gecer döner bir daha geçer ring yapar deler cigner
yok eder:D
bu beyaz palio da sıkıntı oldugunu zaten arkads kendısıne söyluyor saglıklı palio ile stock arac denemelerı beklıyorz lütfen:D
kac kere denedın temiz bakımlı benzınlı palio ile stock 1.4is?
bu vıdeo boş
Stock oğlu stock 1.4 is'in hızlanma değerlerini bilen varmı acaba?yanı fabrika değerlerini?Bi kaç araştırma yaptımda bi türlü sağlıklı değerler bulamadım. Yada sahibi olupta filitre bile takılmamış olan varsa ne bileyim 60-100'ü yada 100-140'ı ne kadar?Bunu bilen varsa gerçekten aydınlatacaktır tartışmayı.1.6 ies'den daha iyi değildir herhalde:beuj: "STOCK" ies'in bile değerleri çok yakında olsa 1.6HL den iyi değil:cool:.Bundan 2yıl kadar önce bi arkadaşımda 65k'de full orj. 1.6HL vardı gerçekten keyifli gidiyordu:icon_tup:Bana da 1.4is'e karşı 1.6HL çok rahat yürür gibi geliyor.
bu konuda haklı honda 1.4is stock halde 1.4 motora gore ıyı yuruyen araba bu dogru ama abartıldıgı kadar bı araba deıl sunu gozumle gordum en kotu bır palio en ıyı stock bır 1.4is ten bır burun onde yuruosa ki 16 jant ve tesısatla arkadasın dedıgını mantıklı bulmak gerekır
Dostum arkadaş birazcık ağır konuşmuş sinirlenmende haklısın.Ama ufacık sorun bile canını sıkar adamın:mad:Hakketten aracının daha iyi gitmesi lazım:icon_tup:Sorunlarını iyice düzelttikten sonra daha sağlıklı denemeler seni sevindirecektir.Madem yürüyeceksin acilende fabrikasyon agırlığına ve değerlerine inmen lazım:icon_tup: