:D:D adresi biliyosun kanka ne zaman istersen AC emrinde
Printable View
usta noslu 106 ile nossuz makinalaramı göz dikiyosun?
arkadaşların dedigi gibi malzeme kadar takan adam ve ayar çok önemli
ne münasebet kardeşim! dediğin gibi yapsam draglarda 2. grupta vti vts gti larla yarışır kupayı alır kenara çekilirim... bu zamana kadar hep üst gruplarda yarıştım, amacım aracımın son giderini görmek ... haa varsa gırtlak atmosferiğin üstüne nos basacak adam görmek isterim....
12 senedir drag pistimiz ve drag pistimizde zaman ölçer var çünkü.. Gelmişken şunu değerlendirmek lazım.. sen konyada 400 metre zamanı yaparsın adam manisada yapar illa görüşmek buluşmak yersiz olur.. yapın görülsün diye söyledim.. 12 senedir yapıcağına 1 kere atmosferik zaman yapsaydın onun üzerinden konuşsaydık keşke..
Kolay gelsin başarılar..
pejocan kendını fena yukarılarda goruyorsun 12 senedır denıyorsun madem konyada nos bastın arabanın agzından yuzunden kan geldı sagından solundan yaglar akmaya basladı yuksek sıkıstırmada 12 senedır nosu ayarlamayı uyanamadınmı yada 12 senede bı standolone ecu bulup yapıp arastırıp nos kontrolu ordan kontrol etmeyı aklına getıremedınmı 12 sene bosuna benzın yakmısın ozaman kı sole bı olay benım gozumde nos bı yetenek degıl sadece ego tatmınıdır 12 sene boyunc NA olarak ust gruplarda yarısmayı neden denemedın o kadar abartılcak bı olay yapmıyorsun belırlı 3 4 parcanın ustune nos basıyorsun 12 sene yı bırak 7 8 sene gerıye gıt guzel 106 lar kosuyordu nossuz suandakı gıbı kendını TR nın Na kıngı ılan edıyorsun unlemlı kelımeler kuruyorsun burda neyı kıme ıspat edıyorsunkı herkez herkezı bılıyor bırak senın arabanı baskası konussun sen degıl haaa dersenkı satılık araba reklamlardayız sorun yok bı 12 sene daha yol kat etmen geekıyorkı arabanın nosssuz suresıne gore kendını gelıstırebılmen ıcın
herkez para emek verıyor herkez ıster ıyısı nı ben yapayım degısık ısler uzerıne gıdılıyor artık 106 da bak hedar gelıstıyorlar sanzıman yapıyorlar ıtb ler yapılıyor 0 50 daha ıyı olabılmek ıcın yok herkez aptal sen akıllısın bagla nosu yap 3 4 tane belırlı malzemeyı asıl nosa sonra en ıyı sure bende ola bı dunya yok
Kardeşim epeydir yazıyosun ediyosun milletin yaptığı işlere kafana göre yıkıcı eleştri yapıp sonrada "eleştriye gelmiyosunuz"diyosun aradanda kendi arabanı ön plana çıkarmaya çalışıyosun, bizim rs'e,göki'ye,ac, ye hepsine bir kulp buluyosun kendi noslu arabanıda "iyi yürüyen atmosferik 106 saxo"sınıfında tek geçiyosun velevki doğru ve atmosferik olarak araban çok iyi bunu antep ortamında söyleyebilirsin dersinki antepin en hızlı atmosferik 106 sı ..bizden biri çıkıpta demezki yalan söylüyosun .haa biri çıkar ordan derki sana deneyelim belki seni geçer antepin en hızlısı o olur..
Senden yaşca büyüğüm iyi bir insan olduğuna inanıyorum ve rica ediyorum bu tip atar gider şeklinde konuları baltalamak yerine buraya yazan ve gerçektede araba koşturan bu insanlarla iyi ilişkiler içine gir gün olur devran döner insanın insana ihtiyacı olur,o yüzden bundan sonra daha ılımlı yaklaş bence arabaların videolarında kafalarına takılan yer olursa güzelce sor hoşuna gitmeyen noktalarını söyle haklı olduğun yerler vardır ama önce araştır zor değil umarım bu yazdıklarımıda ters anlamassın,
Kal sağlıcakla:icon_tup: