ufacık tefecik uzar gider minicik :D mini diyorum bende =)
Printable View
ufacık tefecik uzar gider minicik :D mini diyorum bende =)
german style CC derim :) filtre chip güzel olur sessiz sakin durucak egzost'a gerek yok :) şekli yeter varsın type-R geçmesin :)
CC 10 numara görüntü olarak marka olarak gerçekten alınacak araç..Ama yaş problemi ortada olunca biraz agır kaçar :)..Ben CUPRA diyorum
Bizim burda CC'yi 45+amca kullanıyor..Hemde bembeyaz araba kimsenin adama dönp baktığı yok valla..
Ben olsa hızlı balık çupra yada John amcayı seçerdim.
passat cc ler gerçekten tipi ve kalitesiyle çok sağlam geliyor bana düşünmeden cc yi alırdım
passat cc alırım sağdan ağır ağır giderim:)
Passat CC derim bende ağır kaççak pek bi tarafı yok gibi sanki sportif aksine bence
bide fiyat limiti belirt istersen ona göre secenekler üretiriz
cupra derim ben :)
Passat CC 1.8 TSI hiç düşünme bence şekli yeter .....
7/24 Gazlanmayacaksa,direk cc'ye koşardım.:rolleyes:
Passat cc kalitesiyle ve görüntüsyle çok başarılı.Aynı zamandada sportif çizgiler taşıyor.Eğer ağır kaçmıyacaksa CC derim..Tabi sürekli gazlanıcaksa diğer seçeneklere yönelmekte fayda var
farklı olmak lazım artık passat cc diyorum ;)
passat cc tabiki :)
Cem turbo projen noldu vaz mı geçtin?
Bence passat için erken.
Turbo olsun çamurdan olsun ben cupra derim :)
Jcw gp en iyi secenek
Ben golf'ü kimseye turbolayacağım dediğimi hatırlamıyorum :beuj: Atmosferikte doldurcam demiştim. Gidiş hatta işler itibariyle yeni arabayı askerden geldiğimden bir sene sonra almama imkan verecek gibi gösterdiği için bir sene kadar golfe bineceğim sanırım.Öyle olursa golfü atmosferikte yine dolduracağım. Bu arada almayı düşündüğüm araç son zamanlarda 2007-2008 Audi S3 :icon_tup:
CC diyorum çok güzel bi araç..22 yaşada gider hiç farketmez bence :D
Direk CC 'ye oy verdim...