çupra derdim sebebi ise daha bir agresif duruyor.
Printable View
çupra derdim sebebi ise daha bir agresif duruyor.
1950lerden kalma teybi ve kotu ic tasarimi yuzunden cupra demezdim. Zaten bunun icin polo aldim hem de 5 kapi avantaji cabasi. :)
3 sene 3 ay polo gti kullandıktan sonra ibiza cupraya geçen biri olarak yorum yapayım. Ben anketteki oyumu gti'a atmıştım ama ibiza cupra'nın özellikle 2013 itibari ile daha kaliteli bir tasarıma kavuşmuş. Amaç görsellik veya sportiflikse kesinlikle ibiza cupra artık daha ön planda. Bekarken gti,evliyken cupraya bindim. Tam tersi olmalıymış...
Polo gti.
Makyajlı cupranın farları sonradan takılmış sonar,junyan gibi duruyor, seat parasına göre iyi bi araç ancak vw in alt markası.
2007 model yarisimin içi 2013 cupradan daha güzel cidden berbat donanımsız bi iç mekanı var cupranın.
ben polo gti alırdım.
ha yiğidi öldür ama hakkını yeme derler. cupranın arkadan görünümü çok agresif, çok çekici. ama içi de bir o kadar kötü be abi.
Otoshovda inceledimde yani o teyp,plastik his çok abes geldi bana daha bindiğim gibi. Fiyatıda olmuş 65 bin tl... Alınacak araba bırakmadılar vergiden....
performans aracı alıyoruz beyler
iki aracıda kullandım
içten polo
dıştan cupra
fiyatta cupra
donanımda cupra
yol tutuşta cupra
Fanatiklige gerek yok
Cupra kullanicisim fakat GTI kat be kat daha kaliteli...
GTI çok daha kaliteli yani bu size bize göre olan bişey değil
Marka politikası ve konum yerleşimi ile alakalı
Misal GOLF VII Leon dan daha kalitelidir
Lakin Polo GTI en son cupradan bi hayli daha pahalı idi
GOLF te Leon dan pahalıdır..
Fiyat fayda endeksi size kalmış en son cupralar fiyat-fayda endeksinde açık ara 1 numara idi kesinlikle fiyatına göre muazzam araba diye ben defalarca kez yazmışımdır
Şimdi olmuş 65 bin TL ben almazdım.
Maalesef çok çok kötü iç mekan ı var..
GTI daha kaliteli kesinlikle.
ama fiyatı gereksiz yüksek :)
Ben sıfırını alamazdım, 2.el ile hayallerimi süsleyebildim ancak.
İkisi de performans arabası ;) işin içinde olmayan biri şekil olarak herhangi bir polo veya ibiza ile ayırt etmekte zorlanır. Çok uzatmaya gerek yok.
Saniye düşünmem Polo GTİ alırım,hem kalite hem dizayn hem de yol tutuş olarak Cupra dan üstün bence