polo tip olarakda iç mekan olarak da bana göre 10 adım önde.. ben olsam bunları düşünerek polo'yu alırdım
Printable View
polo tip olarakda iç mekan olarak da bana göre 10 adım önde.. ben olsam bunları düşünerek polo'yu alırdım
Polo bence
Haftasonu cupra bocanegrayı kullandım.gerçek insanın ağzının sularını akıtacak kadar eğlenceli bi sürüş dinamiği var.Arkadaşım 47,500tl ye aldı.Bazı arkadaşlar Polo gti'ın daha ucuz olduğunu sölemiş.Vw'in hangi modeli seattan daha ucuzda aynı segmentte yer alan gti'ın bocanegra'dan daha ucuz olacağını düşünüyorsunuz? Hiç sanmıyorum. Ama hakkaten öle bi tezat söz konusu ise gti'ı seçerdim.
Golf gti(211hp) fiyatı 88,300tl
Leon cupra(240hp) fiyatı 64,000tl
doğuş oto nun vermiş olduğu fiyat listesi o şekilde polo gti başlangıç fiyatı 43.000 tl.
yeni ibizanın içini ben beyenmedim polo çok üst klasman olarak kalıyor bence yanında.ama ibizanın dış görünüm çok sportif duruyor seat iç dizayn için biraz daha güzel bir tasarım yapsaydı keşke.
Polo'nun ileride değeri Ibiza'dan daha yüksek olacaktır,iç mekan olarakta Polo daha derli toplu bence.Seat'ın iç aydınlatma rengide güzel ama:)
Ibiza CUPRA derim gerçi iki otomobilde aynı yerden çıkıyor onun için duygusallığa kapılmıyorum yoksa marka WV derdim ama şimdi ikiside tıpki 106gtı ve saxo gibi kardeşler gibi geldiği için bana genel olarak konuşuyorum Ibiza CUPRA nın artıları polodan fazla geliyor bana görsellik olsun tasarım olsun xtreme bişi.
Dış görünüş olarak Ibiza cok daha sportif ve agresif.Daha farklı. Polo cok sıradan duruyor,çok durağan.Bir spor araç tipi yok bence.İç mekanı İbizanın cogu kişi begenmiyor ancak Polo ile dağlar kadar fark yok arada bence. İlaki Polo daha kaliteli , ekran vs. var ancak Cupra'nın ki de berbat değil,değişik bir tasarım var,ancak keşke günümüze uygun renkli ekran vs. kullansalarmış.
Koltuklar kesinlikle ibiza'da daha güzel,ve tabi göstergelerde. Direksiyon kötü. İç aydınlatma renkleri süper + havalandırmalar tam Défi koymalık :D
Ben İbiza diyorum.
Kafam ... oldu :)
seat wos wosun ucuzu deilmiki :D polo :)
vw sitesinde polo fiyatı niye yazmıyor
gti ismi golfle başlar hertürlü golf GTI:D
ama burda polo GTI
bende tercihimi polo dan yana yapardım..bocanegra görünüş olarak bana itici geliyor..içi güzel :) bu biraz da zevk meselesi siz seat ı beğenirsiniz bir başkası vw :)
Gerçegi varken sahtesine gerek yok . (polo gtı)