İnsignia kullanıcısı olarak , Passat ı tercih ederdim. Sadece araç olarak değil marka olarakta bakın , sonra servislerde başınız çok ağrır.
Printable View
İnsignia kullanıcısı olarak , Passat ı tercih ederdim. Sadece araç olarak değil marka olarakta bakın , sonra servislerde başınız çok ağrır.
Yeni Passata Hiç Alışamadım,İnsignia Görünüş ve Performans Olarak Zaten Önce Tek Kusuru Vergi Fakat Alıcağın Keyfe Deger Diye Düşünüyorum Bizde 180'lik Var benzin Dışında Sorun yok :)
ikisine de para vermezdim ,
eski kasa 1,9tdi / 130hp-330nm / tiptronik / highline alırdım ben olsam
hem da şu "solar-sunroof" olanlarından , en üst versiyon yani :)
tasarım olarak bence halen bir numara... :) sahibinden'de 20.000 li kilometrelerde var mesela...
hem de kenarda bi 30 lira param kalırdı mis gibi :D
passat'a inat insignia :D wagonları çok daha güzel insigniaların ama fiyat aşıyo galiba.
Abi opelcisin opelden devam et:):)
Insignia tercih ederdim ben bide sen Opelcisin ayni yoldan devam :D
Bro anlasilan senin agzin Opelden yeterince yanmamis hala daha ne Opelinden bahsediyosun Allah askina tabiiki Passat al :)
Passat 2.0 tdi falan varsa onu tercih ederdim ben
Ben passat ı tercıh ederdm kesınlıkle
şahsi fikrim o fiyatlara eyer mümkünse 2. ele yönelip daha iyi modellere yönelirdim
audi a6 3.0 tdı 2005 2006 civarı mercedes e serisi veya 2003 2004 bmw 7 serisi 2003 2004 arası düşünülebilir hatta 2005 2009 arası chrysler c300 dahi düşünülebilir
ama illaki ısrar 0 km de ise bnde insigniayı tercih ederdim 1500 kg bazında 1.6 dizel hatta 2.0 dizeller bnm gözümde zayıf kalıyo
en azından insignia biraz daha kuvvetli :)
bu fiyatlar ne insignia parasına 320d alınır.
passat bence
Ama bomboş olur :)
Babam mutlaka Alman otomobili istiyor,ve mutlaka sıfır olacak.. Audi A4 falan da düşündük,ancak donanım bazında fiyatına göre en dolusu Passat. Passat CC de olabilir belki ancak o da biraz tuzlu.
Çok yüksek ihtimal Passat olacak. Ben 2.0 TDi diyorum çünkü 105 hp 1.5ton araç gitmeyecektir.
Yahu Allah aşkına şu Passata yeni kasa demeyin ya iç kısım koltuklara göstergelere konsola kadar aynı dışı ise tasarım olarak tam bir facia far stop değiştir biraz oynama yap al sana yeni kasa.Ya ben anlamıyorum hala vw diye diretenleri jettada golfte roccoda passatta caddyde aynı müzik ünitesi var far yapısı aynı ön tamponlar birebir aynı daha ne diye vw diye tutturup o kadar para veriyorlar.
Ben olsam ikisinide seçmem o paralara 2005 520d alırım
passat cc ikisinide katlar diye düşünüyorum 2. el temiz bir cc tercihim olurdu :D
Şahsen insigniayı tercih ederdim ne bilim daha bir şık geliyor gözüme :)
2.0tdi passat olsaydı passat derdim ancak bu karşılaştırmada insignia diyorum
Amaç sıfır araç almak. =)
VWin o olayına ben de gıcıgım ama coğu marka böyle ki.. BMWnin de hepsinin kokpiti hemen hemen aynı,Audi'nin'de. Opel Insignia ile Astra ve Merivanın kokpit %90 aynı.
Artı VW bunu itelemiyor ki millete acıkca yazmıslar DNA bilmemne diye şimdi adını söleyemeceğim, tüm modellerin bir çizgide toplanması yani.