|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
sehirici gunluk kullanılacak dizel arac alıcam. max. 35bin tl butce ve sıfır alıcam. hb sedan farketmez ancak otomatik vitesli olacak. kronik sorunu olmayan, sınıfında en az yakan, servisi parca maliyeti az olan hangi dizeli onerirsiniz???
fiat punto ford fiesta toyota yaris nissan micra renault clio hyundai getz kia ceed ilk bunlar geldi aklıma bunların dısında peugeot citroen haric araclarda olabilir... ![]() ![]()
Son Düzenleyen cem06; 06-12-2010 22:34. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
corsa tavsiye ederim.. hem donanımı yüksek, hemde iç mekanı yeterince büyük.. 4.3-4.5 lt de ortalama tüketimim var 75lik corsayla..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
Fiyat aralıkları arasında bi bilgim yok ama bu lsiteden kesinlikle ceed i tavsiye ederim.Hem bi sınıf üst , hem kaliteli bi iç mekan , hemde güzel bi motor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
clio yada punto derım ben parcasıda ucuz sayılır hem.hemde reno tutulan bir arac
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() yeni kasalarda aynı sistemmi var sanzımanda?? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Cem MCP derim başkada bişey demem
hayırdır otm. dizel kim için
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
pardon sen otomatik demişsin
) o paralara otomatik olarak istiyosan, 37 bin liraya astra h 1.3 easytronic alcaksn o fiyata donanımı fln cok iyi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
bugün kuruma accent era 1,5 crdi team için 25600 fiyat teklifi geldi team abs li 26500 bu paraya bedava
![]() edit: ama otomatik farkına bakmadık __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ceed fln da olabilir. onlar eski nesil otomatik sanzıman.. Easytroniclerde geri kacırma diye bi sıkıntı kalmadı artık bu arada. Bence ya astra yada ceed. arasıdna tercihini sen yap
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
ceed güzel araba tercih edilebilir..fiesta da dizelde otomatik yok . otomatikler sadece benzinlide geliyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kia 39bin den baslıyor
fiatta hem oto. hem dizel goremedim, fiesta,getz ve micrada aynı sekilde 30bine accent era, 35bin lira clio, ceed 39bin, astra 38bin ama twinport degil easytronic |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
37.000 liraya 1.3 easytronic 1.3 dizel alabilirsin
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
gidip bi incelemek test surusu yapmak lazım opeli benim gonlum duzden yana ama anne faktoru olunca mecbur otomatik alıcaz.
clioya baktım sitesinden ic mekan cok vasat kangoodan farkı yok |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
artık easytronicleer sıkıntılarını aştı. eğim sensörü de koydular arabalara, yokuslarda geri de kaymıyor artık.. ceed ve astra arasında iyi dusun bak derim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Corsa veya yaris diyorum
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: dci
|
ceed ve astra arasında kalınıyorsa tabii ki astra tercih edilmeli bence
gerek ikinci el , gerekse yedek parça stoğu olarak her türlü avantajlı kalite farkını saymıyorum bile |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Renault clio derim hiç düşünmeden ,bende arıyorum 1 2 aydır dizel bir araba edindigim bigi şu oldu, clio dizelde en üst sınıfda 2. eli çok fazla tutulan en baba 1000 lira aşagısına anında satıcı bulabilen bir araç ,yanlız bir sorun var sen otomatik istiyorsun oda yeni modellerinde var ama onun için hiç bir bilgim yok .Yakıt sorunu yok parça sıkıntın yok satacagım dediğin zaman derdin tasan yok,donanım olarakda fena sayılmaz,inşallah aradıgın aracı bulursun .
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|