48mm devamlı sıkıştırmalarda güzel bi son susturucuyla ..güzel olur remus 106 için kıtleri var ..biraz tuzlu sanırım..yüksek vites dip gaz gidiceksen 51 + derim remusa devam..
Printable View
48mm devamlı sıkıştırmalarda güzel bi son susturucuyla ..güzel olur remus 106 için kıtleri var ..biraz tuzlu sanırım..yüksek vites dip gaz gidiceksen 51 + derim remusa devam..
51lik düz boru sonuna ssi, magnex, remusi devil fln olur
2001 model 106 gti tam bir aydır egzos bakıyorum bu altıncı 106 m tecrübe sahibi olmuşumdur heralde :)
51 düz boru son susturucu ss magnum veri almak istiyosan
şimdiki aracım 2001 gti paşaoğlu cip yazılım 13-59 var düz 51 son susturucu ss magnum sıfır sipariş verdim çok iyi bence
51 düz boru ve remus kullanıyorum gayet memnunum..(kafa şişirmesi haricinde) sizde 51 düz ortaya spor susturucu kullanıp sona ss kullanabilirsiniz :) ss ler biraz daha fazla sıkıştırma yapıyor.
51 test edildi onaylandı...soft bi yazılım kutu içi filtre ve Remus ile cok guzel sonuclar elde etmıstık gtı da... Son tüp 48 girişli alırsan komple 48 deneyebilirsin... Bu speclerde aman aman bı farklılık olacagını sanmam...
+ Otto Slashcut güzel bi ekzoz tavsiye ederim...
Sebring xt1 miydi neydi ondan takılmalı bence.Tek geçerim.
48 boru ve orj orta susturucu ve orj sonsusturucu ile verim alabilecegimi düşünüyorum en azından hem maddi hemde sessiz olabilcegi kanatindeyim deneyen takan varmı bu şekildee
48 mm. son susturucu olur ama orta susturucu fazda olur
kendi aracımda janspeed headers+dümdüz 51'lik boru+106 için birebir ss magnum kullanıyorum...daha iyisi olamaz diye düşünüyorum :) 51 lik kullan derim kesinlikle....
51lik duz + sebring xt1 :)
bence senin aracin speclerinde headers'a pek gerek yok