sonuc olarak ne çıktı değerler ?
Printable View
birisin de 130 diğerinde orjinal değer 150 hp 137 whp 210nm (dv , filtre orjinal , kat da duruodu)
Passatın motor durumu iyise insignayı ayıracaktır kaçarı yok.
passatın nasıl yürüdüğünü biliyorum, insigniayı tanımıyorum pek fazla , benim içimden de çok farklı olmasada, passat gelir diye geçiyor
videoyu merakla bekliyoruz:)
Yok o kadarda bir araç değil ama aşırı ESP yaktığı doğru bence ağırlığından kaynaklanan birşey 2. viteste kesinlikle gaza asılamıyorsunuz yağmurda. Bende bir insignia kullanıcısıyım , ruhsatta yazan ağırlık 1570kg ve kilosuna göre giden bir araç. Bu aralar çok konusu açılır oldu , internette bir sürü kadran videosu var insignia nın açın bakın nasıl gittiğine bu kadar havada kalmasın yada artık şu denemeler olsunda herkes bi rahata ersin.
aracımı satmadan denerim :) ankara'da
Walla ne yalan söyliyim bu kadran videoları çok başarılı. Stock 1500kg bi araca göre bence çok çok iyi bir ivmelenme.
videodaki araç stok değil veya yokuş aşağı...
insignia yı defalarca kullandım insignia sahipleri passtı kötülemiş passat sahipleri insigniayı.
objektif olarak yazayım vw in 1.8t moturunu tasarlayan mühendisin elini öperim ama opelin o 1.6t sini tasarlayanın turbo lag kavramını öğrensin diyede vw fabrikasına staja göndermek gerek. 3000 devir altı leş. 3200 devirde vites yükseltip hafif gaza dokununcazorlanıyor ıkınıyor araba bu yüzdende anasının nikahı gibi içiyor benzini az maz yakmıyor yani. 3000 devirden sonrada saçmalıyor o esp yakıyor falan araba iyi gittiği için deil gücü doğru aktaramadığı için çalışmasından kaynaklanıyor torku dengesiz verdiği için arabanın kafası geziyor. ha o kağıt üzerindeki esnekliği veriyi verir ama doğru şekilde vermez bu yüzden benim gözümde o motor sınıfta kalıyor.
ama bunların dışında donanımda süspansiyon yol tutuş oranında b5 passatı ezip geçer insignia. ama 1.6 T motoru sınıfta çaktı.
ikisini de kullanma şansım oldu farklı zamanlarda, insignia daha performanslıydı.
arkadaşlar ilk başta da sölediğim gibi benim herhangi bir iddaam yok. sadece arkadaşım kafamın etini yediği için deneyecektik ve sizin düşüncelerinizi de merak ettiğim konu açtım. arkadaş yurt dışına çıktı ama bakalım ankarada deneycek insignia bulursak deneriz geçmek geçilmek önemli değil. zaten konfor spec geziom o yeter bana
performansı yerden yere vurulacak kadar kötü değil ve 2 aracıda tanıyan biri olarak insignianın önde olacağını düşünüyorum.
Videodaki insignia bencede standart değil.GTC 1.6 Turbonun bile 100-200 20 saniye üzerinde.. Videodaki araç 14-16 arası bir değer çıkarmış.
İnsignia geçer passatı ama fazla fark olmaz diyorum.
o videolar ne öyle maşallah :) ya bariz yokuş aşşağı çekilmiş yada o araçta chip ve + ları var
Yazılım bulsam bende yaptırıcam hala bir haber yok ....
eski bi opel 2.0 t bertone kullanicisi olarak insignia cok guzel bir arac ama boyle ivmelenmesi imkansiz.. ve duzlukte 260 li hizlara cikmasi da imkansiz bence.. benim arac yazilim+egsoz+filtre kiti ile (yaklasik 250 hp 1260 kilo) 200 den sonra boyle ivmelenmiodu..