dostum bende bravo dualogıc m.jet 120 hp var yaklaşık 25000 km yol yaptım..öncelikle benim bildiğim ceed tam otomatık sanzıman dizel almanızdakı amac tasarrufsa bunu ceed de kesinlikle bulamazsınız bravo da robotıze sanzıman var düz vitesle aynı mantık sadece arac değiştiriyor vitesi..ve kendi kategorisinde kesinlikle en iyisi diğer markalarıda kullandım aracımı almadan once..dualogıcten sonra bence çift kavramalı sistemler geliyor onlarda +10.000 tlden başlıyor...
viteste alışmanız gereken tek konuysa yokuş yukarı çıkarken bazen yuksek devırde degılde duz yolda gıder gıbı vıtes atıyor 2800 devir civarında falan... genelde ufak bı hareketle manuele atıp devam ediyorum o kadar onun harıcınde vites 10 numara farklı gazlama modlarına hemen uyum sağlıyor vitesi değiştirme hızını devirinı falan sürüş tarzına göre ayarlıyor kısaca dualogıc :icon_tup:
m.jet motoruda pek tartışmaya gerek yok açık ara önde her konuda ceed in performansıda sanırın vites oranlarından kaynaklanıyor yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar...
bravo 120 hp 300 nm tork var..ben sadece box taktım şimdilik..138hp 350 nm tork..oldu.:icon_tup:
bravonun bakımları 20.000km..
umarım yardımcı olabılmışımdır.
baska sorun olursa yardımcı olurum..