Çok güzel tarif etmişsin :icon_tup:
Printable View
Ben denedim 335ci ile.
2008 model füme renk bir 335 di defalarca gazladık üst üste..
60km ile başladık genelde 2.viteste adım adım yürüyorum yanından.. ama ben 2 kişiydim 335 tek kişiydi.. 4ü bitirdiğimde yani 4.vitesin sonunda 3 boy gibi bir fark oluyor ve kapatamıyor 335ci.. sıfırdanda kalktık ama eleman kötü kalktığı için 10boy falan geçtim :D
3.vites 100km roll de baya bi yanyana yürüyoruz sonra yine e36 m3 açıyor .. sonuçta aralarında stok haldeyken birazcık fark var.. ben tek kişi olsam daha NET bir geçiş olurdu..
Bu arada e36 m3 ün sürüş zewki ne 335 de var ne felekte :D benim m3teki frenler MZ4 frenleri olduğundan 335den iyi durduğum kesin . yol tutuş olarak kilit avantajını unutmamak lazım.. güçlü arabada kilit yoksa tedirgin oluyorum ben.
E92 derım, 335 e bındım gercekten her yonuyle cok başarılı :)
yürür olarak m3.yol tutuş,konfor kalite 335
Ben e36 m3 alırdım duruşu yeter !
E92 derim ben, sonuçta yılların getirdiği yenilikleri tartışmaya gerek bile yok bence... e36 m3 diyenlerin %90 ı 335i parasına sahipken gidip 335i alır, forumada e36 efsane yazmakla yetinir :)
3.0 cc 306 beygir biri
3.2 cc 321 beygir ve kilo olarak avantajlı olan biri.
ben yeni teknolojinin daha iyi olacağını savunanlardanım..e92 uzar gider.
Ben 335i tercih ederdim daha teknolojik flan :)
e 46 m3 tadı ayrı..
yeni gelen yeni yenii
her konuda e 92 :D
Bmw'ye binmek farkli sey M makineye binmek farkli seydir her zaman gozumde :)
İçim kan ağlaya ağlaya 335 diyorum... :D
kim geçer kim saplar muhabbeti deilki bu.. 100 bin tlsi olan adam gidip bu araçların arasında kalınca e92 alabilir evet yazılım yapar turbo büyütür egzoz yapar ona saplar buna saplar.. ama konu sahibi arkadaşımız her acıdan degerlendirin demiş.. her konuda 335 üstün olabilir ama ruh arıyorsak e36nın yanına yanaşacak bi bmw henüz üretilmedi bana göre.. e46 m3te dahil buna.. nacizane görüşümdür bu..
ha cevremdeki her arkadaşımda bilir bu yorumumu.. lotodan trilyon da kazansam gidip ferrari almam e36 m3 alırım ben.. tertemiz dakar yellow komple ssli ve dış modifiye olarak sadece coiloverlı bi m3 dünyadaki her araçtan daha degerlidir benim için..
İşin içinde kondisyon ve bedel durumları olduğu için net bir yanıt vermek imkansız.Sorunun hangi yönden sorulduğu önemlidir.Onu mu alırsın bunu mu alırsın derseniz bir kafa derki çip yaparım 3.35 ile e36 m'ü boy boy ayırırım der birine sorarsın 3.35 parasına 4-5 tane m3 alırım gerek yok der tartışma uzar gider..
Bu arada bence ikiside değil e46 m3 :)