isterseniz aracın pert hlaindeli fotolarını yolliyabilirim bütün kayıtlar honda mcm'de vardır,halen mor'a talep ediyorsunuz ama
Printable View
isterseniz aracın pert hlaindeli fotolarını yolliyabilirim bütün kayıtlar honda mcm'de vardır,halen mor'a talep ediyorsunuz ama
ben maviden yana kullandım oyumu.
edit:mor zaten pertten toplamaymış.
gerçekten göbeğim çatladı senelerdir forumlardayım böyle iş görmedim :) tanıtma konusu açmadım ama ben eski hondam.com'daki japanese Sercan arkadaşlar
A3 Belki çok daha iyidir bir çok bakımdan..
...ama honda başka bir dünyadır.
Ben de ilandaki gibi fena halde sert bakışlı bir 1.4is almak yerine şirin sempatik 98 model a3 alana şaşabilirim pekalâ :) Ben de 98 A3 e werilen paraya acıyabilirim mesela, neden??? Herkesin beğenisi; beklentisi; zewki çok farklıdır, ANLAMASAK DA SAYGI DUYMAK gerekir :)
alttaki ilanda bulunan EK satılmış :D
Mavi arac satıldı arkadaslar 15.200e gitti bugun :)
Ama Mor Pertten toplama diyorum halen okumuyorsunuz sanırım :) Arkadaş pertten toplama arabaya o parayı versin mi istiorsunuz :)
mavi satılmış mora kaldınız zaten
İlk mesajı okuyup yazdıgımız icin mor diyoruz da icerik farklıymıs :D
Zaten 15 milyar yazık günah 1.4 civice verilmez.
mavi aracı aldı arakdaşım mor u bugün gösterdik ilginç her bakan değişen bile olmadığını söledi nasıl işse sonradan allahtan şahinle konuştukta pert olduğunu söledi pazarlık yapıyorduk tam valla çakıyolardı bize arabayı mavi de fiyat yüksek ama güzel araç arkadaşım acele etti başına vurmuş hondasızlık hayırlı olsundan başka bişey kalmadı bana :D konu kapanabilir pert mor out pahalı orjinal mavi in :D
konu silinebilir :D