Kayıt ol

Kapalı konu

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 22-06-2007, 00:15   #39

Otomobil: rwd

gökhan abide burda ztn gerekli düzeltmeler ortadadır.. abi kaldıki 2.5 i fln baş edemedi.. herkese iyi forumlar..

Son Düzenleyen gorke; 22-06-2007 09:40.
gorke isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 00:19   #40

hantypR - ait Avatar

Otomobil: SC s2000

resıt bole konusmalar yazma cunku ben arabayı surmedım surenıde ve yk gıtmıyo lafı bızı sadece kırar icimizde konusacaklarımızı konusalım
hantypR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 01:06   #41

^^ANIL^^ - ait Avatar

Otomobil: hepsi

^^ANIL^^ - MSN üzerinden Mesaj gönder
reşite laf sölemeyin reşit herkezi geçer dağılın ulooooo allahhhhh ahahaha
^^ANIL^^ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 08:04   #42

Mechanix - ait Avatar

Otomobil: Nissan 200 SX

Mechanix - MSN üzerinden Mesaj gönder
hantypR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen benım eskı bır arkadasımsın kırmak ıstemem seni ama ;mustafa arkadasım senle denemlerımız de hondata yoktu bır kere fıltrer eksos vardı arabada sonra hondatayı taktıktan sonra hıc demedık senle zaten hondatayı takıp hemen pıston ve ekzantrık olayına gırdım kı hıkaye olurdu senın arac herkezde gormustur veya duymustur yanlıs bılkgıyı duzeltıyorum 4 te cok gerı falan boyle konusmalar hıc hos deıl kac kere cagırdım herkesı denemeler ıcın uygun olmadı ortamlar senle yada bı baskası ben cok kısıyle yurudum ama bole seyler yazmadım benı boyle olaylarda örnek gostermeyın istegim budur

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
HAha yapma abi kötü birşey söylemedim ben.Kızacak birşey yok bunda.Arabaların şanzımanlarından kaynaklanan farkı anlatıyorum ben.Senin arabanın yürüdüğünü zaten biliyoruz.
Hondata var diye biliyorum hatta Özgün ayarlamıştı o zaman falan diye muhabbetler geçiyordu.Ama çokda ayrıntılı bilmem tabii açıp bakmadım parçalarına.

***LAND OF HARDCORE DRIFTERS ***
Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı

Blog'um !
http://drifttr.com/
Mechanix isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 09:39   #43

miniks - ait Avatar

Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse

oooo urfa da gelmiş... ne typer dı beee...

insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
miniks isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 12:15   #44

BMK TypeR - ait Avatar

Otomobil: CupRA T500 GT3076R

hantypR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
resıt bole konusmalar yazma cunku ben arabayı surmedım surenıde ve yk gıtmıyo lafı bızı sadece kırar icimizde konusacaklarımızı konusalım
gıtmıyo anlamında demedım typerla 200sx karsılastırdılar bende ona gore soyledım kı 2002-2003 olan typer dahada cok acar kardesım ozaman oyle duzeltıyım bu arada sende kullandın denedık sılıvrı yolunda alakası yok 2002-2004 un))
BMK TypeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 12:21   #45

BMK TypeR - ait Avatar

gorke´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bmk tabirin biraz ağır olmuş dikkat et ltfn burda aracın sahibinide düşünmelisin... birincisi yk plaka aracın sahibi bnm çok yakın abim(ikincisi iş yerimde bnm şefim, aynı bölümde çalışmaktayız) urfayıda yakinen tanırım bunuda belirtiyim. yk nın üstünde urfanın headersı var artı dedğm gibi full egzos v2 kit var. urfa kullandımı aracı nerde ne zmn, urfa kullanırken mi yürüdünde 4 boy attın? şunuda söylüyorum eğer yk nın sahibi ben olmuş olsaydım sadece ve sadece son,head,ve aemle sana 1 boy fark atardım bunuda bil. o yüzden bilip bilmeden gitmio etmiyo die tabirler kullanmıyalım... kaldı ki gürsel abim yk sına kızım der kıyamaz bile, o gün urfanın gazına geldide vitesleri güzel attı geçti gitti yanımdan.
canım kardesım sefını bende tanıyorum merak etme kımseyı rencıde edıcek laf soylemdım hıcbıyerdede denedık gectım dıye konusmadım ama 200sx 3 boy actı dıyosan bızde 200sx 7 boy acarız bu manada soyledım urfa geldı tanıstırdı artı ben 4 kısı denedım bagajın dolu urfalar ıkı kısı; baska zaman urfa kullandı denedık fark etmedı cok ozaman cokta ıdealıysan gel sen kullan aradakı farka bakalım.urfayla sahıbı kullanmadıysa bıde sen dene ben arabaya laf atmıyorum ama cok gordum 2002-2003 lerle makyajılıların alakası yok bence.urfanın arabadan zekın arabadan benım arabadan bılıyorum bı enayılık var bayagı ıyı gıdıyo 2002-2003 ler)
Eski 22-06-2007, 12:26   #46

BMK TypeR - ait Avatar

ALG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
urfanın parçalar sende değilmi zaten? bide yürüdüğünüz o gün sende beyin falanda vardı bildiğim kadarıyla...

neyse yani benim yazmak istediğim mevzu başkay..ben tamamıyla o abimizi düşünerek yazdım..Çünkü Gürsel abinin bu işlerle hiç alakası yoktur sadece severek biner arabasına hatta kıyamaz öyle gazlamaya o kadarını söyliyim..arabasının gitmiyor, yürümüyor gibi lanse edilmesini istemediğimden yazdım ...

sırf gürsel abinin değil yani sanada olsa aynısı eminim sende bozulursun..

konunun arasına bu muhabbeti sokmak istemezdim, herkese saygılar..
bende beyın yoktu denedıgımızde yanı bunda bozulucak bısey yok benım araca gore yurumuyo urfada kullnadı gorsel abıde yanıu ustune robpot koysan alakası yok yıned eacıklıyorum bence eskı kasa lar daha ıyı ben sadece gorsel abıyle yuruyunmce anlamadım baska 2004-2005 led eyurudum olay bu arabası aslan gıbı ve eskı sahıbıde arkdasım kız gıbı bakıyolardı.
Eski 22-06-2007, 13:12   #47

tool - ait Avatar

Otomobil: Lightside GP

eski yeni tartismasi basladi demek birde..

Experience is what you get when you don't get what you want.
tool isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 14:12   #48
alphan
Misafir

Noldu sonuc kim kaptı 500dolari?

Eski 22-06-2007, 15:35   #49

Otomobil: AMG

Exclamation

alphan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Noldu sonuc kim kaptı 500dolari?
valla ya...onun bunun arabası muhabbetini geçtiniz bide yeni eski tartışması yapıyosunuz...STP ye ayıp olmuyomu..?konu s24 200sx ile type-r değilmiydi....

Mfactory´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

RPM Race Events http://www.rpmraceevents.com/
Renç isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 22-06-2007, 15:43   #50
TechTurkey

GökhanOluk - ait Avatar

Otomobil: Sıralı VI

Konu daha fazla uzamasın tartısmaya donusmesin, zaten yorumlardan herkesin araçlar hakkında bir fikri oldu konuyu kapatıyorum.

www.drecu.com
GökhanOluk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Kapalı konu

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 07:14 ::::