kesınlıkle kırmızı yada beyaz leon benımde tercıhım olurdu kalıte + görsellık olarak
Printable View
kesınlıkle kırmızı yada beyaz leon benımde tercıhım olurdu kalıte + görsellık olarak
leon'un kaputu çelik kasa misali sanırım, zaten muhtemelen de ondan o kadar da yawaştır değil mi? :)
Aklın alıyor mu Seat'ın 50katı daha büyük bir üretici olan Honda'nın "teneke kıwamında kaput" da senin diline düşme ihtimalini göze alabileceklerini???
Tamam karşılaştırma yapılır, fikirler paylaşılır; ama el insaf be birader...
Hondaya parça yedek parça fiyat yakıt olarak daha yakınım.Yanlız dediğim gibi zamanında kaça aldıklarını bildiklerim şimdi pazarlığa oturunca gacır gacır geçirmeye çalışıyorlar,adamıo enayi yerine koyuyorlar.Parasını hakeden bi Civic bulup aldığımda onların hakettiğinden değilde neden dolayı o kadar para istediklerini paylaşıcam burada.Görüntü + Prestij olarak bende Leon diyorum ama hala civic bakıyorum daha masrafsız olmasından dolayı
Bu ara 1.4tsi vtec2 yi geçiyodur heralde??
Amaç kızıştırmak değil, tamamen bilgi:p.
bizde 2003 otomatik vardı.benimki acısından ne freni fren nede yolu tutardı illet etmiştim kendisinden.kapıyı kapattıgındaki 0 tokluk hissi gibi gibi. ayrıca bnce leon bence oturaklı duruyo daha civicten
bizim arkadaş'da var kırmızı 2008 model el gazı park sensörü çift yönlü klima yağmur sensörü falan araç baya full yani sıfır aldık ona bence leondan yana kullan tercihini
hondacı olarak bu sefer leon diyorum iç donanımları civicten daha çok diyorum hem daha güncel görselliğe sahip..ben bile oha dedim beklenmeyecek donanımları gördüm..
leon bence..Almandan şaşmamak gerek..
Gidiş önemli değil diyosunuz, kaldı ki galiba donanım olarak da ( far sensörü vs) leon daha iyi.Tüplü ve öfkeli leon diyorum.Ha bi kaç sene sonra 2sinin de 2. elin kıyaslamak gerek .
Rabbim nasip ederse arabaları pazartesiye kadar sıfıra indireceğiz ve bende inşallah A3 alacağım.
Evet gidiş hiç önemli değil.zaten 2 yıldır doğana biniyorum az yakıt parası vermek için.
25 lira 2003-2004 Hondaya vermem ki istediğim km model ve temizlikte olanları en az 26 lira istiyor.Aynı paralara deri koltuk,koltuk ısıtma,spor süspansiyon,sunroof,bose müzik sistemi,dijital ve otomatik klima vs gibi özelliklerede sahip Audi alırım daha iyi.Satışınıda düşünmüyorum zaten kar etmeye değil binmeye alanlardanım
bu 2 araç arasında leonu seçerdim sanırım civic in üzerine yeni kasası çıktı leon ise halen aynı kasayla üretiliyor ve vag alt yapısı kullandığı için sanırım leon alırdım ancak civic lerde hafif bi basıklık yay ve film ile çok tatlı görüntü alınabiliyor
eğer derdin sorunsuz donanımlı konforlu yol tutan emniyetli bir araca binmekse git gözü kapalı leon al. civic te güzel araba heleki son kasaları beğeniyorum ama yoldaki taşların tane tane seslerini dinlemek takır tukur süspansiyonlarla ortalıkta dolaşmakta bir yere kadar.
bu arada leona basık diyenlerin hiç birisinin bir leona bindiğini sanmıyorum bildiğin hangar be içi :) 180 cm boyum var ön koltukta oturduğum zaman tavanla başım arasında 10 15 cm mesafe kalıyor bu arabamı dar geçiniz onu. arka kısma gelince kapı cam hizasının yüksek olması ferahlık hissini biraz kesiyor ama arkada başım tavana değmiyor 4-5 cm mesafe kalıyor. içi son kasa astra ve insigniadan çok daha geniş ve kullanışlı.
ayrıca her türlü bakım ve işletme giderleri civicten ucuz olacaktır. bunu mk2 toledo ile 300 bin km yapmş birisi olarak söylüyorum.
Arkadaşlar konu Leondan çıktı A3 bakıyorum
a3 dıyosan zaten daha kıyaslama yapmaya da gerek yok :)
ayrıca leonun iç yüksekliği a3 ten daha büyük.yani nasıl desem.içine bindiğinizde leonun tavanı a3 ten daha yüksek.2010 a3 le 2011 leonu kıyaslarsam.
Arkadaşlar Audiden anlayan özellikle motordan iyi arkadaşımız veya ustamız var mı ?
1-2 araç var full+full düzgün ama km leri yüksek.120 binde.80 bindede var.Sağlam motor diyorlar ama karar veremedim