adamım lupo diyorlar bu ne cesaret sapık gidiyor lupo ayık ol ercan abi :)
Printable View
ercan şu nikini değiştir ya seni tanıdım tanıyalı aldıgın arabalar ile çelişiyosun :D
106 sedan yap nicki ölede tanırız biz seni :)
videoda napmış 106 öyle ahaha.Her zaman söylüyorum ve gene yineliyorum 106 değişik bir spor araç :D
temiz lupo gtı warmı ki 2005 te almaya kalktığım araba 77 bindeydi bi baktım 2008 de 64 000 km olmuş :D
bn sanmıorm yürüyen lupo kalmıştır :)
göynüm lupodan yana ama :)
Konuyla alakasız olacak ama bu videoyu izledikçe lupo bakıyorum :D
minibüs şoförü gibi zıplıyorlar :)
106 vaar 106 vaar iyisi bence ya önde yada yanında olur luponun gerisinde olmaz
Tek tük Lupo gördüm ama Lupo GTI hiç görmedim. TR varmı onu bile bilmiyorum.
Sahibindende satılık vardı bir ara 1tane.
106 içinden geçer matkap misali :)
vitekste 1.6 160 hp :) dehşette şanzımanı var..
konu başında dediğimiz specde 106 ankara'da var mı
gizli kapaklı bişiler olmasında sonradan yazılım, kısa, poh püsür çıkmasında ortaya..
106 var 106 var bızım 106yla denıyelım gorelım hazır havalar ıyıyken ac 6310
diğer arkadaşların dediği gibi 106 kağıt üstündeki verilere göre daha iyi gidiyor. 106 geçebilir ancak gönlüm Lupo'dan yana bende bir aralar araştırmıştım hatta sahibinden'de 2 tane satılık buldum ancak onlarda fazla durmadı gitti :D
Ama şu güzelliğe bakar mısınız yaa :)
http://i19.photobucket.com/albums/b1...d/DSCN0306.jpg
geçen beşevler de 2 sıktım milletin kafa dönüp noluo dio kimse tahmin edemio ki gelen sapık sesleri :Dlupodan geldiğini
lupo alır gibi
kısa chip olmasaydı deneyebilirdik dostça
Lupo çok sempatik bi araba bence bi gti sempatik değil agresif olmalı....Chip filtre egsoz 106 için standart donanım artık :) Eğer lupo bu tork bu beygire sahipse 106 nın chip filtre egsoz olması sorun olmaması lazım :) en iyi ihtimalle bu ilavelerle tork ve hp denk olur zaten 106 nın kağıt üstündeki verileri zaten şişirme nasılki ilk çıktığında bazı kaygılardan dolayı GTI değilde S16 diye adlandırdılarsa kağıt üstündede verileri gerçekte olduğundan yüksek tuttuklarını düşünüyorum(0-100 km hızlanma verisini).Ki 106 her zaman ezber bozan araba olmuştur..İnş güzel bir deneme olur beklemekteyiz.
her türlü 106 alır......
Lupo güzel ama, 106 diyorum bende.
memlekette 106 kadar fıyatı parcası uygun lupo Gti olsaydı herkes alırdı bınerdı ama bundan b sene oncesınde 20 lıraya ılanı varken luponun kımsenın ılgısını de cekmemıstır elbet.
Eğer 106dan ekstra bişeyler çıkmazsa denildiği gibi sadece filtre egzos kat iptali varsa aynı speclere sahip lupo alır gider. Videoyu merakla bekliyorum. Çok araştırma yapmıştım 2 sene önce almayı düşündüğüm için ama nasip olmadı ama lupo gtı gerçekten başarılı bir araç. Green filtre başarılı bir seçim olmuş egzosda süpersprint yada sebringse lupo hakikaten başarılı yürüyodur. Alacağına eminim. Lupo GTI +1 :icon_tup:
vay arkadas adamların yarısından cogu vay lupo oyle gider vay lupo boyle hızlı yazmış arabayı dogru durust piyasada goren yok.hangi ara gitti bu lupolar :D
Dener heralde çip dediğin nedirki :) Sapık gidiyormuş lupo.