nokta :D yarıldım bu yoruma :hehe:
Printable View
bu konu gereksız yere uzadı ben bıle lupo demıstım ama cıddı anlamda vazgecıyorum lupo ancak nal toplar benım arabamın arkasından cok ıyı bı *** olsaydı adam gıbı getırır satarlardı tr de...
zaten lupo ısmınde bır aracında tr de satması ımkansız hondacılar gıbı fanatıklık yapmayayım dedım ama gtı otesı yok maalesef...
106 her halukarda alır.
ankete bak arkadaş ne lupoymuş,
az kalsın saf gibi 106 gti a oy verecektim :D
Lupo alır gibi geliyor bana ama çok fark olacağını da sanmıyorum.
@serhat306
Cennetten bir köşede, libyadayım serhatcım :D
bilemedim ki hangisi gecer :) verilere bakıldıgı zaman ikiside hemen hemen aynı gibi gider özellikle kafamın karışmasının tek nedeni kiloların cok yakın olmasıı,ama yinede bi tahmin yürütecem bu zamana kadar gördüğüm kadarıyla 106 yürümeyen arabaylada yürüyor yürüyen arabaylada yürüyor öyle acayip bi makina,örneğin öyle bi 106 düşününki eksoz filtre ile 150 160 hp lik bi czt ile 210 220 ye kadar çok yakın gidebiliyor yani işin içinde 106 oldumu yorum yapmak zor bunun sebebide 106 kağıtta durduğu gibi durmuyor :D denensede bu işkence bitsee artıkk :)
iyi hoş güzel araç ama 106cı olarak lupo dicek halimiz yok :)106 gti bu neyapcagı belli olmaz sağ gösterip sol vurur:)
lupo genel olarak bana 106 dan daha hafif vede seri geliyor sürücüye bağlı lupo diyorum..
sonucu beklemedeyiz
Lupocu abim gelince ufak tefek egzoz işini hallettikten sonra kısmetse deneyeceğiz.
efsaneler ölmez 106 106 dır herzaman teknik verilere çok takılmamak gerek