lupo gti favorim 106 gti kötü bir araç değil ama stock araçları deneyip görmek gerekiyor...
Printable View
lupo gti favorim 106 gti kötü bir araç değil ama stock araçları deneyip görmek gerekiyor...
İshakın gti var zır stock aynı giderler herhalde lupo ile
bulalım hacı denetelım hemen:)
konu bole muallakta kalmasın.
nıye bu kadar ustunde duruyorum konunun dersen.
bana eskılerı hatırlattı.sene 2007.clıo rs alacam.konu actım bı kac forumda.
stockta nası olur 106 ıle clıo rs.
kımsenın rs ten haberı yok.olanlarda bı ıkı tırt rs gormus damgayı basmıs yurumuyo dıye.
mıllet basladı 106 parcalar deler gecer eker biçer ogutur un yapar elekten gecırır fırına verır ekmek yapar vs.:D
heygıdı gunler:)
Kadir bey bende aynı şeyi söylüyorum ama anlatamıyorum galiba derdimi 106 geçse ne lupo geçse ne olacak ki varsayalım lupoyu tüm 106 lar geçer arkadaşlar böyle bilin de yüreğiniz ferahlasın.106 yı hiç bir yazımda kötülemedim ki benim ilk gti gözağrımdır ve çok beğendiğim bir makinedir hasbel kader böyle bir kıyasın içine düştük yumurta tavuk misali gibi.Değerleri birbirine bu kadar yakın olan araçlarda ne önemi var ki hani her iki araçta gırtlak dolu olsada kiminki daha iyi modifiyeli desek anlarım yaşımız 41 olmuş çoğunun yaşı kadar şoförlüğüm var ve tarafsız bir şekilde kullanım tecrübelerimi aktardım ya bunun yetmesi lazım artık tabi inanılırsa.:mad:
iyi geceler Lupus siz aracı osmaniyedenmi aldınız ?
97 yılındaki güvenlik ekipmanlarıyla 2001 yılındaki güvenlik ekipmanlarını neden kıyas yapıyorsunuzki.
Evet bu ekipmanlardan dolayı LUPO daha güvenli 106 ya göre kabul.Bahsettiğiniz donanımlar 97 yılında PASSAT ta mevcut olan donanımlar...
O yıllarda D segmenti araçlarda standart olan bu donanımların minicar segmentinde olan 106 da olmasını beklemek ve 97 de 106 ya koymamışlar ama 2001 de lupoda bunların hepsi var demek yanlış bence...Bu sekilde otomobil karşılaştırması yapılmaz...
Tekrar söylüyorum LUPO 106 dan güvenlimi derseniz EVET güvenli ama kıyaslamak yanlıştır bence...
Yol tutusu konusundada cem abiye katılıyorum ...
İstersen kötüleyedebilirsin arkadaşım bence problem değil çiğlik yapacak halim yok ki netice de zevk meselesi ben sadece kıyas yaparken ucundan ecik tarzı bir kıyastan hoşlanmadığımı ifade ediyorum.Şimdi lupo geçilse kötü ya da 106 süper bir araçmı olacak tabiki hayır profesyonel bir kıyasda herşey kıyaslanır sadece yürümesi değil demek istediğim bu.Lupo'yu alacağım zaman stock ve orjinal 106 gti baktım ben bile tercih olarak lupo almasam 106 alabilirdim.Yakın zamana kadar sattığım 98 model altın rengi 106 gti'ı arada görüyordum ve ne güzel makineydi diye aklımdan geçiriyorken nasıl kötülerim.Lupo yu ben kullanıp tanımasam 106 ya verirdim oyumu.
Ha yok pardon osmaniyedekini görmedik koşarken o arabamı diye merak ettim
Kimsenin malını kötülemem ben öyle bir huyum yoktur.Çiftlik kurmayacaksınız belki ama o aracı hangi sartlarda aldığınızı hesaba katarak yorum yaparım.Ben GTI ımı almak için cok zorluklar cektim o yüzden kötüleme anlamında bir yorumda bulunmam....
Sizin yazdığınız yazıya kadar 7 sayfa boyunca 106 geçer lupo geçer yazılmış...Sadece sizin yazdığınız mesajda donanıma güvenliğe vs girilmiş o yüzden bunda var onda yok bu iyidir su kötüdür demek yanlış olur demek istedim...
Konuya ilk postumda da belirttiğim gibi kendi görüşümü söyledim amacımın tartışma yaratmak yada konuyu uzatmak olmadığını en başından belirtmiştim..
Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim...Tekrar İyi geceler...
hadi olsun 106 gaza basınca daha iyi gitsin tek o özelliği lupo dan üstündür onun dışında 106 nın lupodan üstün bir yanı olacağını zannetmiyorum.