Mercedes Benz SL500 R129 v.s BMW 850CI E31,performans dısında ki ozelliklerini karsılastırırsak hangisini tercih edersiniz?!sorunsuzluk,konfor,prestij,servis,yol tutus,kullanım v.s v.s
![]()
SL500
850CI
Mercedes Benz SL500 R129 v.s BMW 850CI E31,performans dısında ki ozelliklerini karsılastırırsak hangisini tercih edersiniz?!sorunsuzluk,konfor,prestij,servis,yol tutus,kullanım v.s v.s
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
8 serısı asıgı olarak onu alırım tabı ama sl serısıde zamanının en karızma araclarından biriydi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
iki aracıda kısa sürelide (4-5 ay gibi) olsa kullandım ikiside sürücüsüne çok keyif veren bir otomobil E31 tutulmadı tutlmasını çok isterdim tutulmadığı içinde çok fazla bir reklamı olmadı herkez arabaya soğuk baktı ama keinlikle ikisi arasındaki bir tercihim E31 den yana olur. SL den çok daha cezbetmişti beni.
Samsa
temiz bi 850 bulmak zor o yüzden ben sl500 tercih ederdim mercedesinde en güzel arabalarından biri bu kasası![]()
8.50 varmı bunun gibi bi makina yaa sesi duruşu gidişi banbaşka bi makine valla
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
850![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)